הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?או שאולי את מתכוונת שהקצף לא נוזלי? פשוט תקציפי כמה דקות עד שהוא יציב..
הקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
נ.ב. קצפת צמחית
עריכה:
החכימה אותי מוכרת בחנות ח"פ-
להוסיף פודינג לריצ'
(עכשיו אני נזכרת שזה אכן מסמיך ומקשה מאד את הקצפת)
בקצפת צמחית אם את מקציפה יותר מדי הקצף נופלהקצפתי והיה נדמה לי שמספיק, אולי לא?
יתכן וקצת שברתי אותו?
איך יודעים?...
יש כאן סתירה!אני לא חושבת שאפשר לשבור קצפת
בקצפת צמחית אם את מקציפה יותר מדי הקצף נופל
בשונה מביצים, שכמה שתקציפי לא יזיק(בד"כ)
ריץ', זה רק בחלבונים..
זה דבר ראשוןאו שאולי אנסה בעצמי?...
זה דבר ראשון
ואת הנושא שקצפת חלמונים לא נופלת גם אם ההקצפה ארוכה קראתי אצל איזה שפית
וגם אני עצמי הקצפתי חלמונים למשך15 דק' ולא קרה כלום
מה שכן קצף של חלמונים יפול ויהרס יותר עם כל נגיעה לא נכונה אחרי ההקצפה(או במהלכה)
קצפת צמחית לא תשרוד הקצפה של יותר מ5 דק' (וגם זה לא בטוח) ואח"כ תרד בחוזק שלה
אבל ברגע שהיא תהיה חזקה שום חומר לא יפיל אותה בד"כ(אלא אם כן תעבדי קשה קשה)
יש סיכוי שזה ההבדל ביני לבין @tami s
אני דברתי על ההקצפה עצמה
יכול להיות שהיא דברה על ההתעסקות עם הקצף אחרי ההקצפה
אלו בדיוק הדיוקים שעליהם דברתילי ידוע ששמנת מתוקה ממש עדינה ואם מקציפים יותר מדי היא נהרסת.
ובקצפת צמחית- אם תקציפי יותר מדי לא תוכלי להתעסק איתה אחרי כן.
בחלבונים, הסיבה שמוסיפים סוכר באיטיות זה מפני שהקצף עדין ועלול להשבר. כמו כן מערבבים אותו בתנועות קיפול כנ"ל. (אף פעם לא הקצפתי 15 דקות....)
מקפיצה את האשכול-
איך נראה הצנטר שאיתו עושים את דוגמת הקופסא? (השתי וערב)
צריך משהו שטוח לא?
תודה!
יש מצב להעלות את הסרטון בדרייב??? הוא לא נפתח לי.את הסרטון הורדתי מאיש את רעהו, מאשכול המתכונים.
עשיתי את העוגה לאירוסין של חברה.
כמובן שאין מה להשוות לסרטון... זה היה נראה לי קל ופשוט, אבל זה לא...
השוקולד התחיל להתנמס באיזשהו שלב אז הקפאתי.
צפה בקובץ המצורף 429395
צפה בקובץ המצורף 429396
הוא לא נפתח לי, יש מצב להעלות בדרייב??? תודה!!!כן, הורדתי מתחילת האשכול את הווידאו.
יש כאן הסבר:איך מורידים בדרייב?
אין לי מושג....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: