חייבת לשתף אתכם בעוגה טעימה שקוצרת מחמאות!
אבל הכי חשוב קלה להכנה
לעוגת הטורט:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
2 כפות מים
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
משאירים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים חלמון אחר חלמון.
מוסיפים את השמן לאט ואח"כ את המים , ולבסוף מוסיפים את הקמח עם האבקת אפיה..
מחלקת את התערובת ל2 . ואופה 2 שכבות של עוגה. (מומלץ מאד בתבנית עגולה 24 )
אחרי שהשכבות התקררו - על השכבה הראשונה מורחים ריבת חלב .
ואת השכבה השניה הופכים, מורחים עליה ריבת חלב, ומחכים איתה
רכיבים למילוי: (לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
3\1 כוס סוכר
4\1 כוס חלב
4\1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 ג'
אופו הכנת המילוי:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהגבינה . אחרי שיש קצף יציב מוסיפים את הגבינה.
3/4 מהמילוי שופכים על השכבה הראשונה .
ואת השכבה השניה הופכים בחזרה על העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה /מזלפים .. כיד הדמיון הטובה...
מומולץ בחום להוסיף קישוטים מריבת חלב...
בתאבון!
אבל הכי חשוב קלה להכנה
לעוגת הטורט:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח + 1 כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
2 כפות מים
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
משאירים את המיקסר על מהירות נמוכה ומוסיפים חלמון אחר חלמון.
מוסיפים את השמן לאט ואח"כ את המים , ולבסוף מוסיפים את הקמח עם האבקת אפיה..
מחלקת את התערובת ל2 . ואופה 2 שכבות של עוגה. (מומלץ מאד בתבנית עגולה 24 )
אחרי שהשכבות התקררו - על השכבה הראשונה מורחים ריבת חלב .
ואת השכבה השניה הופכים, מורחים עליה ריבת חלב, ומחכים איתה
רכיבים למילוי: (לפי כוס מדידה 240 מ"ל)
1 שמנת מתוקה
3\1 כוס סוכר
4\1 כוס חלב
4\1 שקית אבקת פודינג וניל
1 גבינה לבנה 250 ג'
אופו הכנת המילוי:
מקציפים את כל החומרים חוץ מהגבינה . אחרי שיש קצף יציב מוסיפים את הגבינה.
3/4 מהמילוי שופכים על השכבה הראשונה .
ואת השכבה השניה הופכים בחזרה על העוגה.
מורחים את שאר המילוי על העוגה /מזלפים .. כיד הדמיון הטובה...
מומולץ בחום להוסיף קישוטים מריבת חלב...
בתאבון!