עוגה מהממת
באמת
לעוגה, מספיק ל 2 תבניות עגולות בקוטר 16 ס"מ
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3.5 כוסות קמח
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים, אפשר מים
לתערובת תפו"ע:
2 תפוחי עץ אדומים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
לזילוף לעוגה:
100 גרם קרם וניל
מכינים את העוגה:
בקערה עם מטרפה טורפים ביצים וסוכר לתערובת אחידה עד שהסוכר נמס. מוסיפים שמן. מוסיפים את יתר הרכיבים. טורפים לתערובת אחידה ויוצקים ל-2 תבניות מרופדות בניר אפיה. אני השתמשתי בתבניות קרטון עם ציפוי פנימי שמונע הדבקה ולכן לא שמתי ניר אפיה.
מערבבים תפוחי עץ חתוכים עם סוכר חום וקינמון ומפזרים מעל לבלילות שבתבניות
מעבירים את קרם הוניל לשקית זילוף ומזלפים בנקודות שונות בעוגה.
עכשיו זה נראה כך:
אופים ב 180 מעלות כ-30 דקות עד שהעוגה עצמה יבשה. הקרם כמובן לא יתייבש אל הוא יקבל מעין קרום סביב.
הצעות הגשה:
1. כמו שהוא
2. פיזור אבקת סוכר על העוגה אחרי שמתקררת
3. זיגוג.
כמות ל-2 העוגות
2 כוסות אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
1/3 כוס ריצ גולמי
1 כף מיץ לימון
טוחנים בבלנדר מוט ויוצקים על העוגה. אפשר לפזר קינמון
4. קרם וניל וקצפת וניל
מורחים עוד 100 גרם קרם וניל על העוגות. 100 גרם על שתיהן.
מקציפים 250 מ"ל רצ' לקצפת יציבה ומוסיפים עוד 150 גרם קרם וניל. מזלפים מעל לקרם שמרחנו
וכך נראית פרוסה
באמת
לעוגה, מספיק ל 2 תבניות עגולות בקוטר 16 ס"מ
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
3.5 כוסות קמח
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים, אפשר מים
לתערובת תפו"ע:
2 תפוחי עץ אדומים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
2 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
לזילוף לעוגה:
100 גרם קרם וניל
מכינים את העוגה:
בקערה עם מטרפה טורפים ביצים וסוכר לתערובת אחידה עד שהסוכר נמס. מוסיפים שמן. מוסיפים את יתר הרכיבים. טורפים לתערובת אחידה ויוצקים ל-2 תבניות מרופדות בניר אפיה. אני השתמשתי בתבניות קרטון עם ציפוי פנימי שמונע הדבקה ולכן לא שמתי ניר אפיה.
מערבבים תפוחי עץ חתוכים עם סוכר חום וקינמון ומפזרים מעל לבלילות שבתבניות
מעבירים את קרם הוניל לשקית זילוף ומזלפים בנקודות שונות בעוגה.
עכשיו זה נראה כך:
אופים ב 180 מעלות כ-30 דקות עד שהעוגה עצמה יבשה. הקרם כמובן לא יתייבש אל הוא יקבל מעין קרום סביב.
הצעות הגשה:
1. כמו שהוא
2. פיזור אבקת סוכר על העוגה אחרי שמתקררת
3. זיגוג.
כמות ל-2 העוגות
2 כוסות אבקת סוכר
2 כפות פודינג וניל
1/3 כוס ריצ גולמי
1 כף מיץ לימון
טוחנים בבלנדר מוט ויוצקים על העוגה. אפשר לפזר קינמון
4. קרם וניל וקצפת וניל
מורחים עוד 100 גרם קרם וניל על העוגות. 100 גרם על שתיהן.
מקציפים 250 מ"ל רצ' לקצפת יציבה ומוסיפים עוד 150 גרם קרם וניל. מזלפים מעל לקרם שמרחנו
וכך נראית פרוסה