שילוב טעמים מהמם של מתוק ומלוח.
כן,
הפשלה היחידה היא ריבת החלב שבגלל שנמרחה על משטח חלק של עוגיה [ביסקיטים וביגלאך טחונים עם חמאה] היא לא נתפסה כמו שצריך וקצת בורחת בפריסה.
התיקון:
במתכון שאתן כאן בעז"ה אשנה כדי שיצא טוב.
נעביר את ריבת החלב למרכז שכבת הגבינה.
בסיס
מעליו שכבת גבינה [עם הפתעות...]
ריבת חלב
ואז שוב שכבת גבינה
כך ריבת החלב לא תברח
מתכון לתבנית בינונית- קטנה מ A4.
לבסיס:
150 גרם פירורי ביסקויט כהה
50 גרם פירורי בייגלה
200 גרם חמאה מומסת
לשכבת הגבינה:
1 שמנת מתוקה
750 גרם גבינה לבנה
150 גרם שוקולד לבן חלבי
2 טבלאות שוקולד קליק לבן עם עוגיות אוראו
1/2 כוס אבקת סוכר
1 פודינג וניל
1 כוס ריבת חלב
לפיזור מלמעלה:
50 גרם פרורי בייגלה
50 גרם פירורי ביסקויט בהיר בטעם קרמל
זה הקליק המדובר:
הוראות הכנה:
בסיס
מערבבים פירורי ביסקויט ובייגלה עם חמאה מומסת ומשטחים במהודק בתבנית מרופדת בניר אפיה.
לשכבת הגבינה:
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
מוסיפים פודינג, גבינה ואבקת סוכר
ממיסים שוקולדים ומוסיפים.
מערבבים היטב
משטחים מחצית מכמות תערובת הגבינה מעל לשכבת הבסיס
מורחים ריבת חלב בעדינות מעל לשכבת הגבינה ומכסים ביתרת תערובת הגבינה
מפזרים תערובת של פירורי בייגלה וביסקויט קרמל
אפשר לקשט בבייגלה מצופה שוקולד חלב
מקפיאים להתקשות.
מוציאים מהמקפיא ומשהים על השיש כמה דקות
פורסים בסכין חדה ולא משוננת. רצוי בסכין לעוגות.
אפשר להכין מנות אישיות
פשוט מרכיבים באותה צורה בתבניות אישיות
כן,
הפשלה היחידה היא ריבת החלב שבגלל שנמרחה על משטח חלק של עוגיה [ביסקיטים וביגלאך טחונים עם חמאה] היא לא נתפסה כמו שצריך וקצת בורחת בפריסה.
התיקון:
במתכון שאתן כאן בעז"ה אשנה כדי שיצא טוב.
נעביר את ריבת החלב למרכז שכבת הגבינה.
בסיס
מעליו שכבת גבינה [עם הפתעות...]
ריבת חלב
ואז שוב שכבת גבינה
כך ריבת החלב לא תברח
מתכון לתבנית בינונית- קטנה מ A4.
לבסיס:
150 גרם פירורי ביסקויט כהה
50 גרם פירורי בייגלה
200 גרם חמאה מומסת
לשכבת הגבינה:
1 שמנת מתוקה
750 גרם גבינה לבנה
150 גרם שוקולד לבן חלבי
2 טבלאות שוקולד קליק לבן עם עוגיות אוראו
1/2 כוס אבקת סוכר
1 פודינג וניל
1 כוס ריבת חלב
לפיזור מלמעלה:
50 גרם פרורי בייגלה
50 גרם פירורי ביסקויט בהיר בטעם קרמל
זה הקליק המדובר:
הוראות הכנה:
בסיס
מערבבים פירורי ביסקויט ובייגלה עם חמאה מומסת ומשטחים במהודק בתבנית מרופדת בניר אפיה.
לשכבת הגבינה:
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
מוסיפים פודינג, גבינה ואבקת סוכר
ממיסים שוקולדים ומוסיפים.
מערבבים היטב
משטחים מחצית מכמות תערובת הגבינה מעל לשכבת הבסיס
מורחים ריבת חלב בעדינות מעל לשכבת הגבינה ומכסים ביתרת תערובת הגבינה
מפזרים תערובת של פירורי בייגלה וביסקויט קרמל
אפשר לקשט בבייגלה מצופה שוקולד חלב
מקפיאים להתקשות.
מוציאים מהמקפיא ומשהים על השיש כמה דקות
פורסים בסכין חדה ולא משוננת. רצוי בסכין לעוגות.
אפשר להכין מנות אישיות
פשוט מרכיבים באותה צורה בתבניות אישיות