יש לי עוגיות כך שזו לא הבעיה.את הקרם אפשר להכין ללא אפיה אבל הבסיס דורש אפיה או לפחות עוגיות קנויות מרוסקות.
אוקיייש לי עוגיות כך שזו לא הבעיה.
תודה.אוקיי
כדי שהקרם יהיה יציב הוא צריך:
1. ניקוז נוזלים - לסנן את הגבינה כשלש שעות.
2. להקציף את השמנת כשהיא קרה מאד
3. נותן טעם- סוכר וניל אם את משתמשת
4. מייצב וסופח נוזלים- כדאי. את משתמשת בפודינג וניל?
ואז אוכל להפנות אותך למתכון
תודה.
התשובה היא כן גם לגבי סוכר הוניל וגם לגבי הפודינג...
אשמח מאוד למתכון
אני לא יודעת במה אתם משתמשים בפסח אבל אפשר לפזר תלתלי שוקולד חלב ו/או שוקולד לבן (מריר פחות יתאים), פירורי עוגיות, אגוזים או שקדים מקורמלים, או להגיש עם פירות חתוכים.@shira bira יקרה!
הכנתי עכשיו את העוגה והיא נראית מעולה וממש ממש קלה להכנה.
מה אפשר לשים למעלה כדי שיראה יותר מרשים וישדרג את העוגה?
תודה רבה גדולה מאוד!!!
לטרה יש שמנת מתוקה בהכשר טוב.יש שמנת מתוקה בהכשר טוב? רובין/בדץ וכד'???
ופודינג?
פודינג וניל יש חת"ס ללא קטניות.
תלוי במתכון.מה אפשר לשים במקום?
תלוי במתכון.
חומרים:
לבסיס
150 גר' עוגיות וניל כשל"פ טחונות דק.
100 גר' חמאה.
לקרם
600 גרם גבינה לבנה או שמנת חמוצה.
חצי כוס סוכר (100 גרם)
חפיסת פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
אופן ההכנה
שלב מקדים- סינון
בבד חיתול או מגבת דקה ללא ריח מרכך כביסה מניחים את הגבינה.
קושרים מעל ברז הכיור החלבי ומסננים במשך 3-4 שעות.
לאחר הסינון שוקלים 400 גרם גבינה ומערבבים עם חצי כוס סוכר.
טועמים ובודקים שזה לא חמוץ מדי.
במקפיא שמים את השמנת המתוקה לשנת יופי של 10 דקות ומתחילים להכין את הבסיס:
להכנת הבסיס:
ממיסים את החמאה בסיר או מחבת קטנה על אש נמוכה.
שופכים פנימה את העוגיות ומערבבים לתערובת במרקם של חול רטוב.
מעבירים לתבנית ומהדקים. אני מיישרת באמצעות כוס זכוכית.
מניחים במקפיא.
לבינתיים מכינים את הקרם:
בקערת מיקסר או הקצפה מניחים את השמנת המתוקה ומתחילים להקציף.
לאחר כשלושים שניות מוסיפים את הפודינג בכמה פעימות עד לקבלת קצפת יציבה
מאטים את פעולת המיקסר למינימום ומוסיפים את תערובת הגבינה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת מתאחדת.
יוצקים מעל הבסיס , עוטפים היטב ומקררים לפחות שש שעות ורצוי לילה.
כדי שהקרם יהיה יציב הוא צריך:כמו המתכון שהבאת כאן קודם
כדי שהקרם יהיה יציב הוא צריך:
1. ניקוז נוזלים - לסנן את הגבינה כשלש שעות.
2. להקציף את השמנת כשהיא קרה מאד
3. נותן טעם- סוכר וניל אם את משתמשת .
ולקרר לפחות שש שעות.
אם את רוצה לייצב עוד יותר יש מתכון שפרסמה הניקית גלבוע שכולל בישול קל של קמח תפוחי אדמה כדי שהוא ישמש כמייצב. (רק אחרי שמבשלים אותו אפשר להשתמש בו כמייצב).
רגעתודה צדיקה!!!!!!
הולכת בששון להכין.....
רגע
שימי לב שערכתי את ההודעה
ושימי לב להוסיף אבקת סוכר בעת הקצפת השמנת
וסוכר וניל לגבינה לפני שאת מאחדת ביניהן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: