כמה מפנק - וכל כך קל.
24 ביסקויטים
100 גרם מרגרינה
להמיס את המרגרינה לערבב עם פרורי הביסקויטים
לשטוח את הביסקויטים ע''ג תבנית עגולה ח''פ.
(אפשר גם שתיים קטנות)
במעבד מזון עם להב הסכין / בבלנדר יד
לרסק-
1 קופסת אננס שימורים (גדולה) ללא הנוזלים.
1 וחצי כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
4 ביצים
לרסק טוב טוב טוב עד שניהית עיסה חלקה ללא סיבים מהאננס.
לשפוך על הביסקויטים
להכניס לתנור על 180*
בערך חצי שעה- עד שהדפנות מעט שחומות.
לאחר שמתקרר למרוח מעל מלית אוכמניות.
טעים טעים ושווה!!
הכנה קלה ומהירה ומלא הצלחות.
בתאבון.
(מתאים גם לשבת כמנה אחרונה.)
24 ביסקויטים
100 גרם מרגרינה
להמיס את המרגרינה לערבב עם פרורי הביסקויטים
לשטוח את הביסקויטים ע''ג תבנית עגולה ח''פ.
(אפשר גם שתיים קטנות)
במעבד מזון עם להב הסכין / בבלנדר יד
לרסק-
1 קופסת אננס שימורים (גדולה) ללא הנוזלים.
1 וחצי כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
4 ביצים
לרסק טוב טוב טוב עד שניהית עיסה חלקה ללא סיבים מהאננס.
לשפוך על הביסקויטים
להכניס לתנור על 180*
בערך חצי שעה- עד שהדפנות מעט שחומות.
לאחר שמתקרר למרוח מעל מלית אוכמניות.
טעים טעים ושווה!!
הכנה קלה ומהירה ומלא הצלחות.
בתאבון.
(מתאים גם לשבת כמנה אחרונה.)
נערך לאחרונה ב: