מידע שימושי עוגמת נפש!!! (טיפול שורש לילדה)

מסלול

משתמש מקצוען
אל תשאלו אותי איך: :sleep::sleep:
אבל ביתי בת ה8 נזקקה לשורש בשן קבועה!!

אחרי טיפול מורכב ומתיש ככל הנראה לא הצליחו להציל את השן
היות וחודש אחרי הטיפול רואים שהשן זזה!!!

הפנו אותי למומחה לטיפול שורש לילדים...

מכירים מישהו מומלץ?
יש אכן מה לעשות כדי להציל שן כזו??

YRN

משתמש מקצוען
וואו, אותו סיפור אצלי ולא יאומן איזו סיעתא דשמיא.
בהשגחה פרטית התייעצתי בקשר לסיפור הזה עם רופאת שיניים שהיא גם אורטודנטית (ויטה מלמן ממודיעין עילית)
וההברקה שלה היתה- לעקור את השן!
למה?
כי כמה שנטפל בשן הזו, היא כבר ללא פוטנציאל אם בגיל כזה זה המצב שלה. מה שאומר שבכל מקרה נצטרך לעקור בסביבות גיל 20. היא טוענת להפך - בואו נעקור עכשיו, יש עוד שיניים אחוריות שטרם בקעו (שן בינה ועוד אחת) וכשהן תבקענה הן תדחופנה את החלל שיווצר מהעקירה והכל יסתדר.
אם נטפל בה עכשיו ונשמר אותה עד גיל 20, נפסיד את חלון ההזדמנויות הזה! בנוסף לסבל, לעוגמת נפש ולעלויות.

בקיצור, שווה לבדוק עם אורטודנט. המון הצלחה!!

ידיד

משתמש פעיל
@מסלול @YRN איפה עשיתם את הטיפול שורש, זה נקרא אפקסיפיקציה או אפקס פתוח נכון?
עכשיו הפנו את הבן שלי לטיפול כזה, אנחנו במאוחדת, ולא מוצאים רופא מומחה בקופה רק פרטי וזה בעלות של 2000-3000 ש"ח
מאוד יעזור לנו אם נוכל לקבל שמות של רופאים מומחים שעובדים גם עם מאוחדת

yonig20

משתמש פעיל
@ידיד ראית את הפוסט שכתבתי בעניין?
שים לב, שאתה יכול לדרוש מהם לקבל הפניה למחלקת פה ולסת בבית חולים במידה ואין להם רופא זמין.
לכאורה אין שום סיבה שתשלם 2000-3000 ש"ח על דבר שעל פי חוק הם צריכים לעשות לך בחינם, ובתוך 14 יום.

YRN

משתמש מקצוען
מאוד יעזור לנו אם נוכל לקבל שמות של רופאים מומחים שעובדים גם עם מאוחדת
הבנתי שיש בירושלים מומחית שורש בשם דר' אביטל מטס, מקבלים החזרים ממאוחדת. אין לי פרטים נוספים.
המייל של המרפאה:m-dental#zahav.net.il
אני בסופו של דבר לא נעזרתי בהם בגלל המלצת האורטודנטית.

מסלול

משתמש מקצוען
@YRN אחרי שעוקרים מה שמים בחלל הזה?

מישהו מכיר מומחים מלאומית?

ידיד

משתמש פעיל
@ידיד ראית את הפוסט שכתבתי בעניין?
שים לב, שאתה יכול לדרוש מהם לקבל הפניה למחלקת פה ולסת בבית חולים במידה ואין להם רופא זמין.
לכאורה אין שום סיבה שתשלם 2000-3000 ש"ח על דבר שעל פי חוק הם צריכים לעשות לך בחינם, ובתוך 14 יום.
עכשיו ראיתי, פוסט חשוב מאוד, תודה רבה!
אבדוק את זה

YRN

משתמש מקצוען
אחרי שעוקרים מה שמים בחלל הזה?
כלום. הוא נשאר כמה שנים עד שהרווח בין השיניים מצטמצם כתוצאה מבקיעת השיניים האחוריות (אחת בגיל 13, אחת בסביבות גיל 18). במקרה הזה, אנחנו מנצלים לטובתנו את התנועה הטבעית של השיניים קדימה, אותה תנועה שבדר"כ "לרעתנו" ובגללה ושמים "שומר מקום" במקרה של עקירת שן חלב. כאן אני לא רוצה לשמור על המקום, להפך.
מקווה שהובנתי...
אינני איש מקצוע, אני רק זורקת כיוון של התייעצות עם אורטודנט לפני תחילת תהליך ארוך וכואב.
הצלחות!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה