עוגיות מעוצבות בקלי קלות

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י סטודיו נועה;2027810:
סוף כל סוף 2 צדיקות ב...
אי אפשר בשם החסימה והסינון להתיר הכל, נקודה.
יש כאן הרבה נקיות שמעלות הדרכות ואולי שוכחות שיש עוד משתמשות עם חסימה מינורית ואנגלית ברמת שפת אם..
אבל זה נטו השראה, את היצירה הן מכינות לבד וזה עובר.
אבל להעתיק פוסט שלם 1:1 טקסט ותמונות בלי קרדיט
זה לא עובר.

אני לגמרי מבינה את הכעס שלך.
אבל אם היית מתבטאת קצת יותר בעדינות היית מקבלת הרבה יותר הבנה ואהדה. כשאת מגיבה בציניות כולם קופצים לעמדת הגנה במקום לבדוק את ההגיון שבדברייך.

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מאד מוצלח!

ואגב, אני מכירה את זה מהרשת בהרבה וריאציות (תכף אני אעלה את זה לאשכול ההשראות-בזכותך, אדריכל :) )

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לדעתי, אכן ראוי לתת קרדיט למקור.
אישית- לא ראיתי את ההדרכה הזו לפני שהכנתי את הליצנים- שאגב אני מכינה כבר כמה שנים טובות עוגיות על מקל בשיטה זו.
אבל באמת מרגיז לראות דברים שמועלים "העתק-הדבק" בלי קרדיט. זה קצת לא פייר, לדעתי. ואין לזה קשר לחסימה או לא ואם יש אפשרות אחרת לראות או לא. אם מעלים- תנו קרדיט. מה יש, לא מגיעה ליוצרת המקורית?

מגדילים לעשות אלו שמעתיקים פוסט שכתבו בו "הכנתי לכבוד ...." ובלי הקרדיט נשמע כאילו הם הכינו, צילמו וטרחו וכו'

ואני כותבת את זה אחרי שראיתי מייל של הדרכה שלי [מתכון שאני המצאתי מהיסוד + תמונות שלי...המטבח שלי וכו'....] בלי קרדיט וזה קצת הרגיז אותי. הוריד לי את החשק לתת הדרכות...
בן אדם עבד קשה, הכין, צילם, העלה לתועלת אחרים- לא מגיע לו המינימום של ציון המקור? אני חושבת שכן. לדעתי- זו אפילו חובה בסיסית ואתית.

אני לא כותבת ממקום של צרות עין- כי בכיף. אבל המינימום בעיניי זה לציין את המקור. לא רק בדברים שלי, כמובן...

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hbecker;2028019:
לדעתי, אכן ראוי לתת קרדיט למקור.
אישית- לא ראיתי את ההדרכה הזו לפני שהכנתי את הליצנים- שאגב אני מכינה כבר כמה שנים טובות עוגיות על מקל בשיטה זו.
אבל באמת מרגיז לראות דברים שמועלים "העתק-הדבק" בלי קרדיט. זה קצת לא פייר, לדעתי. ואין לזה קשר לחסימה או לא ואם יש אפשרות אחרת לראות או לא. אם מעלים- תנו קרדיט. מה יש, לא מגיעה ליוצרת המקורית?

מגדילים לעשות אלו שמעתיקים פוסט שכתבו בו "הכנתי לכבוד ...." ובלי הקרדיט נשמע כאילו הם הכינו, צילמו וטרחו וכו'

ואני כותבת את זה אחרי שראיתי מייל של הדרכה שלי [מתכון שאני המצאתי מהיסוד + תמונות שלי...המטבח שלי וכו'....] בלי קרדיט וזה קצת הרגיז אותי. הוריד לי את החשק לתת הדרכות...
בן אדם עבד קשה, הכין, צילם, העלה לתועלת אחרים- לא מגיע לו המינימום של ציון המקור? אני חושבת שכן. לדעתי- זו אפילו חובה בסיסית ואתית.

אני לא כותבת ממקום של צרות עין- כי בכיף. אבל המינימום בעיניי זה לציין את המקור. לא רק בדברים שלי, כמובן...

מה שנכון נכון
חברה שלחה לי (ולעוד קבוצת חברות) הדרכה שלך, בקר
היא כתבה, לקראת חג החנוכה, השקעתי עבורכן:
ובהמשך היתה הדרכה לדמוי סופגניות...

כמובן ששלחתי לכל המכותבות הפניה למקור -כאן בפרוג

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ת'אמת, ההדרכה היתה נראית לי מוכרת, ובחיפוש של חצי שניה בגוגל מצאתי את המקור,
וגם אני כעסתי... עכשיו אני רואה שעוד חושבים כמוני.
כדאי לציין תמיד מקור, זה הוגן וראוי הרבה יותר.

סטודיו נועה

משתמש רשום
המשתמש נחסם
נכתב ע"י מרים אדריכל;2028114:
ת'אמת, ההדרכה היתה נראית לי מוכרת, ובחיפוש של חצי שניה בגוגל מצאתי את המקור,
וגם אני כעסתי... עכשיו אני רואה שעוד חושבים כמוני.
כדאי לציין תמיד מקור, זה הוגן וראוי הרבה יותר.

יפה, אחת שמזדהה מבלי להטיף לי מוסר..
אף פעם לאהבנתי איך בפורום חרדי מעיזים להעתיק פוסטים שלמים בלי קרדיט,
הרי יש בצד השני מישהי שטרחה ואולי זה גורם לה עוגמת נפש?
זה דברים של אדם לחברו בשונה מאורך החצאית שלי שזה בין אדם למקום...

קטקטים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
די......
חבל לעשות כאן קציצות לא טעימות...

חברי הפורום - אנשים טובים,

ומן הסתם בתמימות לא שמה קרדית, אולי מתוך התלהבות ממה שהכינה...

אז אפשר בפעם אחת להגיב ואולי אפילו לשלוח לה באישי שימי לב שזה ממש לא בסדר וכו' וכו' שלא שמת קרדית...
ולבקש ממנה שתשלח בעצמה עדכון מיידי מהיכן זה לקוח..

צריך להעיר, אך יש צורה.

יותר מזה לא צריך לעשות מטעמים לא טעימים כלל..
הפורום מתחלק ל2 מחנות וחלק אחת לצד התובע וחלק שני לצד הנתבע
ויש את אלו 'המשכינים שלום' - עוד איזו קבוצה..
(בעצם מה שאני עכשיו... )

בואו נפסיק עם זה.

צחוקים

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אם זה שוקולד מומס
אז מה המיקסר עשה שם?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י צחוקים;2028288:
אם זה שוקולד מומס
אז מה המיקסר עשה שם?

לא נראה מיקסר. אני חושבת שזו מטרפה ידנית וקערת נירוסטה.
ככל הנראה היא המיסה את השוקולד בקערה שתוך מחבת או כלי גדול יותר עם מים רותחים ועירבבה עם המטרפה.
לא בטוחה כי לא ראיתי את האתר, אבל על פניו כך עושה לי רושם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה