אחת העוגיות המעוצבות על מקל שנראות נהדר בכל מסיבה וחגיגה זה עוגיות החיוכים שהתחפשו! קלות להכנה ותוצאה מקסימה...
חומרים:
1. חבילת עוגיות חיוכים
2. שוקולד לבן (או שוקולד ציפס לבן)
3. מקלות לסוכריות על מקל.
4. קישוטים (סוכריות צבעוניות/שוקולדים/פירורי עוגיות- מה שאתם אוהבים)
5. תבנית או מגש מרופד בנייר אפייה.
5. לאריזה- צלופנים וסרטים לקשירה.
אופן ההכנה:
1. יש להמיס את השוקולד.
2. יש לטבול את מקלות הסוכריות במעט שוקולד
3. מכניסים את מקל הסוכריה שעטוף במעט שוקולד לתוך העוגייה וממתינים להתקשות השוקולד. (השוקולד יתקשה וייקבע את המקל כדי שלא יזוז בהמשך) יש לחזור על הפעולה עם כל העוגיות.
4. לאחר מכן יש לטבול את כל העוגיה בשוקולד ולהניח על נייר האפייה עד שמתחיל להתקשות.
5. כשהשוקולד מתחיל להתקשות אפשר להתחיל לקשט (כדי לבדוק אם השוקולד מספיק יציב וקשה- הניחו קישוט אחד ובידקו האם הוא "שוקע" בתוך השוקולד. אם הוא שוקע- סימן שהשוקולד עדיין חם מידי. הקישוט צריך להידבק בלבד ולא לשקוע) קשטו (אפשר גם לטעום)
6. אפשר להכין את העוגיות- סוכריה כמה ימים מראש, לא לשכוח לעטוף ולשמור במקום קריר (אין צורך בקירור).
חומרים:
1. חבילת עוגיות חיוכים
2. שוקולד לבן (או שוקולד ציפס לבן)
3. מקלות לסוכריות על מקל.
4. קישוטים (סוכריות צבעוניות/שוקולדים/פירורי עוגיות- מה שאתם אוהבים)
5. תבנית או מגש מרופד בנייר אפייה.
5. לאריזה- צלופנים וסרטים לקשירה.
אופן ההכנה:
1. יש להמיס את השוקולד.
2. יש לטבול את מקלות הסוכריות במעט שוקולד
3. מכניסים את מקל הסוכריה שעטוף במעט שוקולד לתוך העוגייה וממתינים להתקשות השוקולד. (השוקולד יתקשה וייקבע את המקל כדי שלא יזוז בהמשך) יש לחזור על הפעולה עם כל העוגיות.
4. לאחר מכן יש לטבול את כל העוגיה בשוקולד ולהניח על נייר האפייה עד שמתחיל להתקשות.
5. כשהשוקולד מתחיל להתקשות אפשר להתחיל לקשט (כדי לבדוק אם השוקולד מספיק יציב וקשה- הניחו קישוט אחד ובידקו האם הוא "שוקע" בתוך השוקולד. אם הוא שוקע- סימן שהשוקולד עדיין חם מידי. הקישוט צריך להידבק בלבד ולא לשקוע) קשטו (אפשר גם לטעום)
6. אפשר להכין את העוגיות- סוכריה כמה ימים מראש, לא לשכוח לעטוף ולשמור במקום קריר (אין צורך בקירור).