דרוש מתכון עוגיות - לא כדורים

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
- רוזלך שוקולד / לוטוס / חלווה / כל ממרח מתוק ואהוב שבא... (מתכון שמרים)
- מגולגלות תמרים, אפשר לעשות במקום תמרים ריבה (מתכון פריך ללא מרגרינה)

הצלחות!
 

קבצים מצורפים

  • kerenagam.co.il-רוזלך שוקולד.pdf
    KB 387.8 · צפיות: 95
  • מגולגלות תמרים מהירות ומושלמות - מתכונים ב-10 דקות.pdf
    KB 228 · צפיות: 100

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מצורפים נוספים... עם קצת 'יצירתיות' אפשר שיעמדו בתנאים....

1. לגבי המתכון של העבאדי - אפשר לעשות שבלול 1 ארוך, להכניס לתבנית בצורה אנכית מתמשכת... ולהעביר סכין/חותכן פיצה לפני האפיה (ואז יצאו גריסונים:love:).

1668675964617.png


2. לגבי שאר המתכונים. אפשר לשטח הכל בתבנית ולהעביר סכין/חותכן פיצה לפני האפיה.

הצלחוווות!!
 

קבצים מצורפים

  • עוגיות מרוקאיות או ריפעת - עוגיות תה פריכות וממכרות!.pdf
    KB 81.7 · צפיות: 55
  • חיתוכיות ריבה ופירורים ממכרות ללא מרגרינה! - מתכונים ב-10 דקות.pdf
    KB 156.3 · צפיות: 87
  • המדריך המלא להכנת עוגיות עבאדי!.pdf
    4.8 MB · צפיות: 128

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אולי זה?




וכשקראתי את המתכון, ברור לי שכשאנסה אותו אוסיף לו גם שוקולד צ'יפס.
לא הולך אצלינו בלי. :)
 

מפציעה

משתמש פעיל
את יכולה להכין את אלו:
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
יש מתכון בסוג הזה,
עוגיות שוקוצ'יפס של חוי הימלמן משמורה- מקווה שזה בסדר להעלות
אחלה מתכון שפשוט עושים שני מלבנים מהבצק, אופים ואחר האפייה חותכים לרצועות
יש גם מתכונים של ביסקוטי באותו סגנון, עם חמוציות וכאלו, אבל אין לי משהו זמין

חוץ מזה, פעם אחת עשיתי בצק רגיל של עוגיות שוקוצ'יפס (אם צריך אעלה)
ופשוט גלגלתי לנקניק והקפאתי. כשהיה קצת יותר יציב, חתכתי לפרוסות ואפיתי כך
אם רוצים לגוון אפשר גם לגלגל לנקניק מרובע ויוצא עוגיות בצורת ריבוע
 

קבצים מצורפים

  • מתכון פרשת קורח פסי עוגיות שוקוצ_'יפס-קפה.pdf
    KB 122.5 · צפיות: 114

אמא גאה

משתמש פעיל
- רוזלך שוקולד / לוטוס / חלווה / כל ממרח מתוק ואהוב שבא... (מתכון שמרים)
- מגולגלות תמרים, אפשר לעשות במקום תמרים ריבה (מתכון פריך ללא מרגרינה)

הצלחות!
אני רוצה להכין את הרוזלך.
אין סוכר בבצק בכלל?
וגם כמה חשוב שיהיה דווקא קמח לחם או קמח פיצה, ולא קמח רגיל?
 

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני רוצה להכין את הרוזלך.
אין סוכר בבצק בכלל?
וגם כמה חשוב שיהיה דווקא קמח לחם או קמח פיצה, ולא קמח רגיל?

המילוי מספיק מתוק ועשיר, וכן בסוף האפיה מיד מפזרים בנדיבות --- אבקת סוכר.
סוג הקמח פחות משנה לדעתי... (אנחנו מכינים גם עם קמח לבן רגיל...)

לשים לב שהרוזלך לא צריכים לקבל גוון, הם נשארים חיוורים, אבל תופחים ונאפים כל צרכם,
לא לפחד ולהשאיר יותר מידי בתנור, זה יאבד את האפקט של הנימוחות והאווריריות שלהם.

חשוב להדגיש שבגלל שזה שמרים -- אלה מאפים שמכינים כשמגיעים אורחים - או כשרוצים לפנק את המשפחה... לאכילה מיידית כשהמאפים עדיין חמימים... (פחות טעים יום אחרי)

בהצלחה!
 

אבקת אפיה

משתמש מקצוען
נדבר ברור מחפשת עוגיות קלותתתת להכנה משהו כמו עוגיות שוקולד ציפס
אם אין לך חשק לעשות כדורים- את יכולה לשטוח את העיסה בתבנית, לאפות, ומיד אחרי האפייה לחתוך לקוביות.
כנ"ל גם עם עוגיות קואקר, שוקולד ציפס, בראוניז וכו'
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  19  פעמים

לוח מודעות

למעלה