גם אני ממליצה על תוצרת חו"ל (פרנקלס ועוד)
ההכשרים ברמה של העד"ח - נירוואטער, וואלאווע וכדו' (תסלחו לי על הכתיב)
ובגלל ההיצע הרחב של חומרי גלם כשרים לפסח שם- התוצר הסופי משובח בהרבה.
שווה את ההבדל במחיר. כל שנה אני קונה גם חבילה אחת תוצרת הארץ ונשאר לנו ממנה עד לפסח הבא כמעט...
בד"כ אפשר להשיג באושר עד
חשבתי שלא אבל עכשיו ראיתי שכןפרנקלס' זה לא העדה החרדית?
אפשר להכין לבד ברבע מחיר ובקלות
וטעים לא פחות
אין לי מתכון זמין אנסה לחפש
בתנאי שיש לך תנור לפסח. עוד לא פגשתי טוסטר אובן שאופה אותן טוב...אפשר להכין לבד ברבע מחיר ובקלות
וטעים לא פחות
אין לי מתכון זמין אנסה לחפש
דוקא לא צריך תנור מיוחדבתנאי שיש לך תנור לפסח. עוד לא פגשתי טוסטר אובן שאופה אותן טוב...
אשמח למתכון.דוקא לא צריך תנור מיוחד
פרנקל'ס לא תוצרת חו"ל. תוצרת הארץ כבר קרוב ל-30 שנה, ומיום היווסדו המפעל בהשגחת העדה"ח.חשבתי שלא אבל עכשיו ראיתי שכן
הם תוצרת חו"ל. כנראה קיבלו בד"ץ לאחרונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: