[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i1.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image19.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
עיגולים גדולים (קוטר 6) – לפנים. עיגולים קטנים (קוטר 3) – לאף ולאוזניים.[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i1.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image21.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
הופכים את העיגולים הגדולים ושמים מקל סוכריה[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i0.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image22.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
משאריות הבצק לאחר הקריצה,
לוקחים חתיכה קטנה ומגלגלים 2 רצועות קטנות שהמקל יתחבר לעוגייה[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i1.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image23.jpeg?resize=800%2C534"}[/IMG2]
מניחים מעל כל עוגיה גדולה עוגיה קטנה בניגודי צבעים[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i2.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image24.jpeg?resize=967%2C645"}[/IMG2]
חוצים עיגול קטן ל2 ומחברים לפנים של הדובי ליצירת האוזניים
מכניסים את העוגיות לתנור בחום 175 מעלות ואופים כ15-20 דקות עד להשחמה קלה.[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i2.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image26.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
העוגיות מוכנות, מתחילים לקשט את הדובים.
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i2.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image27.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
שמים בתוך שקית זילוף את השוקולד וקושרים היטב,
מכניסים לתוך כלי עם מים רותחים עד שהשוקולד נמס.[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i1.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image28.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
מזלפים 2 עיגולים שיחזיקו את העיניים [IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i1.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image29.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
מניחים את העדשים על השוקולד, גוונו ולכל דובי שימו צבע עיניים – עדשים שונה[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i1.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image30.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
מציירים פה לדובי עם השוקולד המומ
מחכים לייבוש השוקולד המצויר[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i2.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image32.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
הדובים מוכנים. הוסיפו לכל דובי סרט וקשרו לפפיון. ותהנו מדובי מתוק מתוק[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"https:\/\/i0.wp.com\/haomanst.com\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/image33.jpeg?resize=1000%2C667"}[/IMG2]
קרדיט: חני שפיגלמן. רחוב האומן.