עשית לבד או קנית?סמאש קייק
עשית לבד או קנית?סמאש קייק
וואו וואו וואו!!העוגות פה מטריפות! פשוט לטרוף אותן... איזה יפות וגם מגרות!
נוסיף משלי... עוגת ש"ס משנה שעברה (ממש לפני הקורונה!!!) שהכנתי בהשראת ובהדרכת מישהי יצירתית וסבלנית מכאן!
Ushaya זה שם הניק... דף אכיל בתמונת הש"ס האותנטי של אבי. הוא חשב ששמנו את הספרים על השולחן...אבל... כמובן שלא הייתי הכי מרוצה מהתוצאה... לא הכי מדוייק שבעולם...
צפה בקובץ המצורף 754441צפה בקובץ המצורף 754442צפה בקובץ המצורף 754443
אני לא מוצאת את האון קי אני אשלח כשאמצא בעז"היש לי המון תמונות בסגנון של עוגות יומולדת בצורות, מענין אתכם?
מחכה...אני לא מוצאת את האון קי אני אשלח כשאמצא בעז"ה
חחח
זה מה שיפה פה. ככה זה אותנטילא הכי מדוייק שבעולם...
יכולה לשתף?חחח
השניה מצאתי
למישהי יש מתכון מוצלח שיכול להתאים?
הבסיס זה עוגת טורט פשוטהחחח
השניה מצאתי
למישהי יש מתכון מוצלח שיכול להתאים?
ואוונוסיף משלי...
עבודה מיוחדתהכנתי לבד
מטורףףף5 עוגות אחת על השניה עם קרמים בינהם
כל אחד יותר מיוחד מהשניעוד תמונות
דייהקרדיט לאחותי.
אם אתן שמות לב התמונות מלפני שנתיים בערך
אם מעניין אתכם יותר עדכני אנסה להביא לכם.
מה אלו חצאי העיגולים הללו? ממה הם עשויים?
מותר לשאול מה זה התמונה שלפני העוגה? הציטוט? על מה הדפסתם?העוגות פה מטריפות! פשוט לטרוף אותן... איזה יפות וגם מגרות!
נוסיף משלי... עוגת ש"ס משנה שעברה (ממש לפני הקורונה!!!) שהכנתי בהשראת ובהדרכת מישהי יצירתית וסבלנית מכאן!
Ushaya זה שם הניק... דף אכיל בתמונת הש"ס האותנטי של אבי. הוא חשב ששמנו את הספרים על השולחן...אבל... כמובן שלא הייתי הכי מרוצה מהתוצאה... לא הכי מדוייק שבעולם...
צפה בקובץ המצורף 754441צפה בקובץ המצורף 754442צפה בקובץ המצורף 754443
תמונה מזכוכית לתליה על הקיר. זה של מאסטר פיס. אני ראיתי פה בפרוג דוגמאות יפייפיות שלהם.מה אלו חצאי העיגולים הללו? ממה הם עשויים?
מותר לשאול מה זה התמונה שלפני העוגה? הציטוט? על מה הדפסתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: