נכתב ע"י happy;1772553:תודה רבה!
בדיוק באתי לעשות את העבודה ואני רואה שעשית את זה בשבילי!
דווקא מעניין אותי מה הבסיס של העוגה שאת עשית.
נכתב ע"י GRN;1772566:בקר
ביסקוויטים = מרגרינה
ואני שוב חוזרת על כך שחבל שאין לך בלוג!
נכתב ע"י start;1772559:בקר, אשמח לעוגיות הללו ותודה מראש!
אם איני טועה פעם קראו לזה קאמיש?נכתב ע"י hbecker;1772584:בבקשה:
3 ביצים
1.25 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1 כף סוכר וניל
4.5 כוסות קמח
1/2 חבילה שוקולד צ'יפס [או יותר....אי שמה יותר...]
במיקסר מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כ-5 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן, א. אפיה, ווניל. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים קמח ובסוף שוקולד צ'יפס.
בעזרת ידיים משומנות יוצרים 3 נקניקים מהעיסה. הידיים צריכות להיות משומנות היטב בכדי שהעיסה לא תדבק אליהן.
מניחים בתבנית במרווח אחד מהשני [מומלץ לחלק ל-2 תבניות בתבנית אחת 1 ובשניה 2] הנקניקים מתפשטים באפיה.
מערבבים 2 כפות סוכר ו 1/2 כפית קינמון ומפזרים על הנקניקים.
אופים ב 180 מעלות כ-1/2 שעה עד להשחמה נאה. אם צריך מחליפים בין 2 התבניות בזמן האפיה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. פורסים לפרוסות ברוחב של כ 1.5 אצבעות ומניחים את העוגיות על צידן. מכניסים לתנור להמשך ייבוש לעוד בערך 8-10 דקות.
העוגיות צריכות להתקרר ואז הן נעשות פריכות....
נכתב ע"י הני כגנס;1772564:יש למישהי אולי מתכון מוצלח של מקלות מלוחים?
גם אני הכנתי (מזמן) ויצא מקסים!ממליצה...נכתב ע"י happy;1772249:אני הכנתי את זה ויצא מאוד טעים!!
אין לי זמן לתרגם לעברית עכשיו. אעשה את זה יותר מאוחר.
נכתב ע"י hbecker;1772584:בבקשה:
3 ביצים
1.25 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה
1 כף סוכר וניל
4.5 כוסות קמח
1/2 חבילה שוקולד צ'יפס [או יותר....אי שמה יותר...]
במיקסר מקציפים ביצים שלימות עם סוכר במשך כ-5 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן, א. אפיה, ווניל. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים קמח ובסוף שוקולד צ'יפס.
בעזרת ידיים משומנות יוצרים 3 נקניקים מהעיסה. הידיים צריכות להיות משומנות היטב בכדי שהעיסה לא תדבק אליהן.
מניחים בתבנית במרווח אחד מהשני [מומלץ לחלק ל-2 תבניות בתבנית אחת 1 ובשניה 2] הנקניקים מתפשטים באפיה.
מערבבים 2 כפות סוכר ו 1/2 כפית קינמון ומפזרים על הנקניקים.
אופים ב 180 מעלות כ-1/2 שעה עד להשחמה נאה. אם צריך מחליפים בין 2 התבניות בזמן האפיה.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. פורסים לפרוסות ברוחב של כ 1.5 אצבעות ומניחים את העוגיות על צידן. מכניסים לתנור להמשך ייבוש לעוד בערך 8-10 דקות.
העוגיות צריכות להתקרר ואז הן נעשות פריכות....
נכתב ע"י נחמדת;1775180:קודם כל, המון תודות על המתכונים המעולים!!! עשיתי גם את עוגת החמאת בוטנים שלך וגם מנה אחרונה ויצא מצוין!
לגבי המתכונים שעכשיו הבאת, האם הקוקוס מורגש בטעם? כי אני לא כ"כ אוהבת טעם של קוקוס. אם כן, יש לך רעיון במה אפשר להמיר אותו? תודה!
נכתב ע"י שושיה;1775213:בקר, הכנתי המון סוגים של עוגות ועוגיות, נשארו לי כמה דברים שאני רוצה לגמור, המתכונים פה למעלה עוזרים לי, אבל יש עוד דברים
רשימה:
שוקולד צ'יפס 4\3 חבילה
4\1 1 מרגרינה
2\1 קצפת
2\1 שמנת מתוקה
4\3 ק"ג קמח מנופה...
4\3 קופסת חמאת בוטנים
4 חב' שוקולד מריר
2 חב שוקולד מריר משובח
סוכר חום (דמררה)
שוקולד ממולא בליקר\צימוקים\ג'לי
אשמח לרעיונות!
נכתב ע"י hbecker;1775233:רוצה עוגיות חמאת בוטנים? זה יעזור לך לחסל את החמאת בוטנים, קמח, שוקולד צ'יפס והמרגרינה...מאוד קל ומאוד מאוד טעים [אין לי תמונה.....אבל בפעם הבאה שאכין, אזכור לצלם] אגב, לא היית את שביקשת מתכונים בלי קצפות ומרגרינה???? אז איך זה שיש לך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ז'
מט זְכֹר דָּבָר לְעַבְדֶּךָ עַל אֲשֶׁר יִחַלְתָּנִי:נ זֹאת נֶחָמָתִי בְעָנְיִי כִּי אִמְרָתְךָ חִיָּתְנִי:נא זֵדִים הֱלִיצֻנִי עַד מְאֹד מִתּוֹרָתְךָ לֹא נָטִיתִי:נב זָכַרְתִּי מִשְׁפָּטֶיךָ מֵעוֹלָם יי וָאֶתְנֶחָם:נג זַלְעָפָה אֲחָזַתְנִי מֵרְשָׁעִים עֹזְבֵי תּוֹרָתֶךָ:נד זְמִרוֹת הָיוּ לִי חֻקֶּיךָ בְּבֵית מְגוּרָי:נה זָכַרְתִּי בַלַּיְלָה שִׁמְךָ יי וָאֶשְׁמְרָה תּוֹרָתֶךָ:נו זֹאת הָיְתָה לִּי כִּי פִקֻּדֶיךָ נָצָרְתִּי: