וכמובן, הPEANUT CHEWS (מקווה שאייתתי נכון)
החטיפים האמריקאים שגם ישראלים מאוד אוהבים
במתכון מעולה:
מבשלים בסיר בלהבה נמוכה. תו"כ ערבוב:
100 גר' חלבה מגוררת
50 גר' מרגרינה
3 כפות דבש (או דבש וריבה- חצי חצי)
1 כף נסקפה
2 כפות קקאו
4 כפות סוכר
להסיר מהאש מיד אחרי שהחלבה והסוכר נמסו, והתערובת אחידה
ולהוסיף: 4.5 כוסות פצפוצי אורז (דווקא B&D, דווקא מהחבילה הסגולה)
לערבב היטב עד שכל הפצפוצים הושחרו לחלוטין
להעביר לתבנית חפ A4, לדחוס לקרקעית באמצעות גב כף, ולהניח בטמפ' החדר.
להניח 3 קוביות שוקולד בתוך שקית קשורה (והמחמירים- כפולה) בתוך כוס מים רותחים
להמיס בבן מארי, (או בלהבה מאוד נמוכה, תו"כ ערבוב כל הזמן)
300 גר' שוקולד לבן (1 חב' שוקוציפס לבן)
כשנמס, להסיר מהאש ולהוסיף: קופסא חמבו"ט פחות 3 כפות (בערך.... במתכון היה חב' שלמה, אבל זה יצא לי רך מידי, אז אני משנה קצת את היחס)
לערבב היטב וליצוק על העוגה,
להטות את התבנית לכיסוי שלם ולחבוט אותה קלות בשיש לכיסוי אחיד.
באמצעות השוקולד הנמס שבשקית לצייר קווי רשת+אלכסונים על גבי העוגה
באמצעות קיסם למרוח את הקשקושים בקווי שתי וערב (קודם כל השתי, ואחכ כל הערב)
לקרר למס' שעות, ולחתוך לקוביות קטנות