דיון עוגות גבינה שלא מצליחות בתנור דלונגי

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
אותה עוגה שבתנור של פסח יוצאת נפלא -גבוהה ואוורירית ,יצאה מזה הפעם השלישית דחוסה ומסכנה
מתחילה לחשוב שהתנור אשם...
דלונגי דו תאי בתא העליון
גם לכם קורה?
 

בדיחה

יצירות שוקולד
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
התנור של דלונגי הוא תנור מאוד חזק
ולכן אני לעוגה שכתוב 180 מעלות הייתי שמה על 150 מעלות לא יותר
ויצאו עוגות מושלמות
 

Sara Rivka

משתמש מקצוען
אצלנו אין אפשרות לאפות בתנור דלונגי בשני התאים שום עוגה בחושה.
תנור דפוק!!!
לא לקנות!!!
 

nuyh

משתמש פעיל
התנור של דלונגי הוא תנור מאוד חזק
ולכן אני לעוגה שכתוב 180 מעלות הייתי שמה על 150 מעלות לא יותר
ויצאו עוגות מושלמות
אצלנו אין אפשרות לאפות בתנור דלונגי בשני התאים שום עוגה בחושה.
תנור דפוק!!!
לא לקנות!!!
גם אני מורידה במעלות תנור מעולה
 

אקטיבית

משתמש פעיל
גם אני מאוד לא אוהבת את התנור
אבל שמעתי שיש הרבה שמאוד מרוצות ממנו.
אולי תלוי בדגם ואולי באמת צריך לדעת איך משתמשים
 

אריאלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אותה עוגה שבתנור של פסח יוצאת נפלא -גבוהה ואוורירית ,יצאה מזה הפעם השלישית דחוסה ומסכנה
מתחילה לחשוב שהתנור אשם
באיזה מתכון מדובר?
ואולי זה תלוי גם במיקסר?
 

seven up

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
הבנתי שכמעט תמיד בתנור דו תאי יש בעיה,
שאחד התאים לא אופה מספיק טוב...
כדאי לנסות לאפות על טורבו ולהוריד מעט את המעלות.
 

לאנגער

משתמש מקצוען
אצלנו הפוך, בדלונגי העוגת גבינה הייתה יוצאת מדהים, מאז שעברנו לאלקטרולוקס העוגה יוצאת מזעזע, ניסינו מלא טיפים שקיבלנו ולא היה שיפור עד שהתייאשנו..
 

קראנץ

משתמש רשום
לי יש אלקטרולוקס וזה עופה מצוין אולי הבעיה הא שאת אופה בטורבו???
יש לי גם אלקטרלוקס ( דגם פירוליטי אם זה משנה)
אופה עוגות גבינה על טורבו יוצא אוורירי כמו ענן - משהו נדיר!!!
אולי זה גם בגלל שאני מכניסה את התבנית של העוגה לתוך תבית גדולה יותר עם מים רותחים
ואז מכניסה על חום גבוה (200) ואז בערך כל 10 דקות מנמיכה קצת את החום עד שמכבה לגמרי
 

מזמור לתודה!!!

משתמש פעיל
אותה עוגה שבתנור של פסח יוצאת נפלא -גבוהה ואוורירית ,יצאה מזה הפעם השלישית דחוסה ומסכנה
מתחילה לחשוב שהתנור אשם...
דלונגי דו תאי בתא העליון
גם לכם קורה?
לנו יש דלונגי דו תאי יותר מ20 שנה (חזרנו שוב, היינו מרוצים)...
מנסיון:
אביגיל מייזליק כתבה בקטיפה שבכל תנור דו תאי -
התא התחתון - חזק כמו תנור רגיל,
התא העליון - חלש באופן משמעותי
.
אחרי הכל הם עובדים על מנוע אחד.
עוגות צריך להאפות בתא התחתון, הן צריכות דווקא את החום הבינוני (ולא הנמוך!) כדי לא להתייבש.
(היא הסבירה שחום לא לפי המתכון גורם לנוזלים שבעוגה להתייבש טרם הזמן, וממילא לעוגה לצנוח, מה שקורה לרוב בתנור בתא העליון)
לכן בחרנו את התא התחתון לחלבי/פרוה ואת העליון לבשרי
בכל מקרה לעוגות גבינה מומלץ במיוחד:
לשים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר ולמלא את התבנית החיצונית במים עד 1/2 מגובהה.
לא לפתוח את התנור בשעת האפיה, וגם לאחריה להשאיר בתנור (המכובה) עד שהעוגה מתקרר. (לילה)
בפונקצית הטורבו בד"כ לא מומלץ לשימוש בעוגות, זה מייבש אותן!
מקווה שהועלתי
בהצלחה!
 

מסטיק מנטה

משתמש פעיל

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי דלונגי שנייייייייים - דו תאי
והכל בסדר ויוצא מצוייין טפו טפו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה