השואל מבני ברק
משתמש פעיל
יש עוזה מאוד מוכרת
היא גבוהה כשלמטה לבן יבש יחסית ומעל שכבה שחורה/חומה עבה [זה חצי חצי בגובה]
היא מוגשת הרבה כריבועי קידוש ובמגשי עוגות בשמחות
ניסתי לחפש כאן את המתכון ולא מצאתי
יש מישהו שיודע למה הכוונה ויכול להכווין לאשכול הנכון??
היא גבוהה כשלמטה לבן יבש יחסית ומעל שכבה שחורה/חומה עבה [זה חצי חצי בגובה]
היא מוגשת הרבה כריבועי קידוש ובמגשי עוגות בשמחות
ניסתי לחפש כאן את המתכון ולא מצאתי
יש מישהו שיודע למה הכוונה ויכול להכווין לאשכול הנכון??