עוגה פרווה בטעם גבינה

  • פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לאי מי מכן מתכון לזה?
הבנתי שזה משהו עם לימון וכו' אבל משהו עסיסי וקצפתי שזה ממש בטעם עוגת גבינה רק פרווה.
יש?
תודה!
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עוגת דמוי גבינה - פרווה

בצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 אב' אפיה
1 סוכר וניל
1 ורבע מרגרינה
3/4 כוס סוכר
3 חלמונים
לעבד לבצק ולשטוח על נייר אפיה, לאפות בחום בינוני כ-10 דקות

שכבה ב':
1 כוס מים
8-9 כפות קורנפלור
לערבב ביחד היטב
להרתיח בסיר:
2 כוסות מים
1 ורבע כוסות סוכר
ולהוסיף את תערובת הקורנפלור, ולערבב עד להסמכה
לכבות הלהבה ולהוסיף:
75 גרם מרגרינה
1/2 כוס מיץ לימון
1 סוכר וניל
6 חלמונים

להקציף:
9 חלבונים + 1/4 כוס סוכר
ולאחד עם תערובת הקורנפלור
לשפוך מעל הבצק ולאפות עד להשחמה כאשר הבלילה מתבקעת מלמעלה

שכבה ג':
1 קצפת ריצ'
מעט מיץ לימון
מעט סוכר
להקציף ולמרוח מעל העוגה

כמובן לשמור בקירור!
בתאבון!
 

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה רבה!
איזה גודל תבנית?
המתכון שלך? איך זה יוצא?
 

אז מה

משתמש סופר מקצוען
נראה לי שזה מתכון שעשיתי בעבר.
יצא לא מידי מוצלח, לא זוכרת בדיוק למה, אבל נראה לי שהיחס בין השכבות הרס.
כן הייתי מנסה אותה שוב, במקור המתכון הזה כן נראה לי מוצלח.



(מה שכן, עשיתי ממנה אז כדורי גבינה פרווה (הוספתי בסקוטים טחונים) וזה כבר יצא---- אליפות!!!!!!!!!!!)
 

תחפושת

משתמש רשום
עגה בטעם גבינה

לבצק:
5 כוסות קמח
2.1/4 מרגרינה
6 חלמונים
1 כפית שמרים יבשים
1/3 כוס מים פושרים
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר

מילוי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1/3 כוס מיץ לימון

מחלקים את הבצק ל3 חלקים.
מרדדים כל חלק בגודל של תבנית ח"פ בינונית
מילוי מחלקים ל2
שמים עלה ועל זה חצי מהמילוי ועוד עלה והחצי השני של המילוי ומכסים בעלה השלישי מורחים ביצה למעלה שיהיה מבריק.

יוצא מדהים, יש לי עם זה הרבה נסיון ותמיד מצליח..
 

זוהר טל

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תחפושת;1504997:
עגה בטעם גבינה

לבצק:
5 כוסות קמח
2.1/4 מרגרינה
6 חלמונים
1 כפית שמרים יבשים
1/3 כוס מים פושרים
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר

מילוי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1/3 כוס מיץ לימון

מחלקים את הבצק ל3 חלקים.
מרדדים כל חלק בגודל של תבנית ח"פ בינונית
מילוי מחלקים ל2
שמים עלה ועל זה חצי מהמילוי ועוד עלה והחצי השני של המילוי ומכסים בעלה השלישי מורחים ביצה למעלה שיהיה מבריק.

יוצא מדהים, יש לי עם זה הרבה נסיון ותמיד מצליח..

זה מה שבאתי לכתוב.
אני עושה את זה המון, יוצא מזה תבנית גדולה והכל נגמר עד סוף השבת...
עוגה מדהימה!!!
 

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תחפושת;1504997:
עגה בטעם גבינה

לבצק:
5 כוסות קמח
2.1/4 מרגרינה
6 חלמונים
1 כפית שמרים יבשים
1/3 כוס מים פושרים
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר

מילוי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1/3 כוס מיץ לימון

מחלקים את הבצק ל3 חלקים.
מרדדים כל חלק בגודל של תבנית ח"פ בינונית
מילוי מחלקים ל2
שמים עלה ועל זה חצי מהמילוי ועוד עלה והחצי השני של המילוי ומכסים בעלה השלישי מורחים ביצה למעלה שיהיה מבריק.

יוצא מדהים, יש לי עם זה הרבה נסיון ותמיד מצליח..


תודה רבה
מה לגבי האפיה?
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י EC;1504954:
תודה רבה!
איזה גודל תבנית?
המתכון שלך? איך זה יוצא?

תבנית בגודל A4
יוצא ממש כמו עוגת גבינה, לא יאמינו לך שזה פרווה
 

תהילה חזקיאן

משתמש סופר מקצוען
יכול להיות שזה דומה...

אבל זה מה שאני עושה והיא פשוט מוצלחת ברמות גבוהות!
מתאימה להקפאה ולאירוח. מרשים וטעים!
בגודל תבנית תנור.
 

קבצים מצורפים

  • עוגת שכבות פרוה.pdf
    KB 55.3 · צפיות: 262

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כדי להחליף מרגרינה בשמן ולקבל בצק פריך - גיליתי טריק מדהים:
מקציפים את הסוכר עם השמן (לא בטוחה שעם 3 כפות סוכר זה יעבוד, צריך יותר)
לפחות 2 דקות של הקצפה,
ואח"כ מוסיפים את הביצים - כל פעם אחת.
יוצאת תערובת אוורירית כזו, שנותנת לבצק מרקם מדהים.
אני אופה עוגיות כך ולא מאמינה לעצמי שאין מרגרינה בבצק......
(והכל בזכות "חג השלג", כשהחלטתי לפנק את הילדים בעוגיות שוקולד צ'יפס "אמיתיות")
 

צבעוני

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תחפושת;1504997:
עגה בטעם גבינה

לבצק:
5 כוסות קמח
2.1/4 מרגרינה
6 חלמונים
1 כפית שמרים יבשים
1/3 כוס מים פושרים
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר

מילוי:
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
2 סוכר וניל
1/3 כוס מיץ לימון

מחלקים את הבצק ל3 חלקים.
מרדדים כל חלק בגודל של תבנית ח"פ בינונית
מילוי מחלקים ל2
שמים עלה ועל זה חצי מהמילוי ועוד עלה והחצי השני של המילוי ומכסים בעלה השלישי מורחים ביצה למעלה שיהיה מבריק.

יוצא מדהים, יש לי עם זה הרבה נסיון ותמיד מצליח..

האם אפשר בלי הלימון?
 

נקודת זינוק

משתמש פעיל
יכול להיות שזה דומה...

אבל זה מה שאני עושה והיא פשוט מוצלחת ברמות גבוהות!
מתאימה להקפאה ולאירוח. מרשים וטעים!
בגודל תבנית תנור.
תודה,
הכנתי ויצא נפלא!
(הוספתי לבצק חצי כוס מים כדי שיצא אחיד)

ולמרות שהאשכול עתיק, אני מקפיצה ומקדישה אותו לנשות ישראל הצדיקות העמלות על הכנת תבשילי השבת...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה