איזה דיוק וסימטריות!נכתב ע"י אא;1931059:בטח כבר מאוחר מדי,
אבל למי שיחפש עוגה לסיום.
הנה העוגות שאני עשיתי לסיומים של הילדים.
מיוחד, מקורי ויצירתי!נכתב ע"י mn;1931084:מצרפות תמונות עוגות של סיום ל"ט מלאכות שבת, סיום ספר יהושע וסיום מסכת סוכה , אשמח לראות רעיונות נוספים לסיומים, (מקווה שהתמונות לא מידי גדולות)
נכתב ע"י קורג;1931129:יש דף משנה על העוגה?
נכתב ע"י yochi000;1931466:במחשבה ראשונה, חשבתי למי יש זמן להשקיע ככה? ומה רע בעוגה נחמדה עם טופי וסוכריות.
אבל במחשבה שניה, הפכתי להיות מעריצה שלכן.
כך משקיעים בדברים האמיתיים, בדיוק כך מראים לילדים שלמען התורה אנחנו יוצאים מגדרינו ומפנים את כל הזמן שבעולם.
אשריכן ישראל!
נכתב ע"י אא;1931602:מזדהה לגמרי עם מה שכתבת.
בשביל סיומים של הילדים, אני מוכנה להשקיע הכל, כי זה באמת הכי חשוב והכי מרגש בשבילי. והלואי שהם מרגישים את זה גם.
נכתב ע"י פסטו;1932166:mn, ממש ממש מושקע ויפה. איך יוצרים תחרה אכילה? קונים מוכן מבצק סוכר?
נכתב ע"י pnina912100;1931650:אין ספק שילד מרגיש,
הדבר היחיד שאני חוששת זה שזה יוצר תחרות בין הילדים וקנאה, דבר שלא הייתי רוצה ליצור...
הילד שלי עדיין קטן בשביל זה, אבל אני כן חושבת שאני הייתי עושה עוגה יפה ומשקיעה, כי יהיה חשוב לי בשביל הילד, שיראה שאמא משקיעה אבל מצד שני לא מידי מפואר (לא שאני חושבת שאני יוכל אי פעם לעשות עוגות ברמה כזאת...)
אשמח לקבל תמונות אלי.אפיתי עוגת שוקולד לסיום של אחין שלי וזילפתי מעל בקצפת - סיום מסכת וכו'.
יצא יפה מאד ב"ה!
הוא התרגש וכולנו אחריו
עוגת שוקולד, וכשיוצאת מצפים בגנאש חם. אם תרצי מתכון בשמחה
שמים במקרר לפחות לילה - חשוב מאד!
למחרת מזלפים קרם משקית זילוף על השוקולד הקר
. ככה לא נמרח ולא מתערבב ח"ו
אני לא מצליחה להעלות לכאן אבל אם תרצי אשמח לשלוח לך (ולכל מי שתרצה לראות גם)
אפרתאשמח לקבל תמונות אלי.
תמונה לא הכי ברורהיש גם עוגות למסיבת אותיות
הבן שלי מסיים עוד כמה שבועות את הא-ב והזמין עוגה
אשמח לרעיונות
את בטוחה שהיא עוד זוכרת איזו עוגה הכינה לפני 6 שנים?MM תוכלי בבקשה לכתוב לי מתכון והוראות מפורטות לעוגה לסיום מסכת סוכה?
לבן שלי יש מחר סיום והוא נורא רצה משהו מיוחד...
תודה רבה!
איך עשית את הסוכה?בטח כבר מאוחר מדי,
אבל למי שיחפש עוגה לסיום.
הנה העוגות שאני עשיתי לסיומים של הילדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: