@cypדוג' למה שעשיתי בסידור וחומש
אולי יש לך את הקובץ של הסידור? או לפחות תמונה של הכריכה פתוחה, לא מוצאת משהו כזה
תודה רבה
@cypדוג' למה שעשיתי בסידור וחומש
יש לך את הגרפיקה של הספרי תורה?גם לבני יש מסיבת חומש אבל לא מתכוננת לעבוד קשה על עוגה תמיד את העוגות לא כל כך אוכלים במיוחד שלא יודעים מי הכין כל דבר.. במסיבת חומש יש בד"כ המון עוגות , לעומת חלאקה שזו עוגה יחידה,גם אחרי שפורסים נעלמת הצורה היפה.. חשבתי לעשות ארון קודש עם ספרי תורה..או ארון ספרים עם חומשים קטנים. משהו שהילדים יוכלו לקחת. אבל גם החומשים או הספרי תורה ברעיון יהיו עשויים ממשהו קנוי... לא אוהבת את כל הוופלים/ ביסקיוויטים מודבקים זה טעים לבית לא לאחרים... בעבר עשיתי לילדים סידורים במסיבת סידור וספרי תורה במסיבת חומש
מחפשת עכשיו רעיון חדש... משהו נקי רק גרפיקה וממתק.. איזה ממתק נראה כמו חומש ? חשבתי פישקאלאך אבל מרגיש לי מזעזע לחלק כזה דבר לילדים,
דוג' למה שעשיתי בסידור וחומש
לא מצטערת....יש לך את הגרפיקה של הספרי תורה?
בול מה שאני מחפשת
בדחיפות עד היום בצהרים...
אנחנו הדפסנו את זה וציפינו וופלים מן כחוליםיש לך את הגרפיקה של הספרי תורה?
בול מה שאני מחפשת
בדחיפות עד היום בצהרים...
אפשר גליליות או במבה טבולה בשוקולד ועוד...אני שמתי בעצי חיים מקלות בייגלך.
זה בקובץ של פאוור פוינטמאד יעזור לי
תוכלי לשלוח בקובץ וורד כדי שאוכל לערוך שינויים בטקסט? זה מתלבש ממש על הסוכריות?
תודה רבה!
מסכימה שאני יוריד וישתמש בזה למסיבה של הבן שלי?וזה לגודל של נפולינטים
אני הדפסתי על דף מדבקה , גזרתי והדבקתי .
בהצלחה רבה
בשמחהמסכימה שאני יוריד וישתמש בזה למסיבה של הבן שלי?
יש מצב את שולחת לי למייל בPDF? ל Malka7167 בגימיילבשמחה
יש לך אולי את הקובץ עדיין? אשמח מאד להשתמש בזהאני עשיתי בזמנו עם נפוליטנים, יצאו קטנטנים חמודים.
מצטערת, זה ממש ישן והחלפתי מחשב מאז.יש לך אולי את הקובץ עדיין? אשמח מאד להשתמש בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: