הכנתי עוגת מקושטת לבר מצווה של אחיין,
יש לי ניסיון דל בצנטרים
הכנסתי צנטר משונן לשקית זילוף ולא יצאו פרחים
הלבשתי מעל השקית צנטר נוסף משונן אבל יותר עומק
יצאו פרחים יפים לדעתי
מה אפשר ליפות את החלק התחתון
ואיך לטשטש את החוסר סימטריה בקו האמצעי,
חשבתי להכין מספר 13 משוקולד מומס על ניר אפיה ולהדביק בבמרכז מסגרת העוגה,זה ידבק טוב לקצפת?
יש לי ניסיון דל בצנטרים
הכנסתי צנטר משונן לשקית זילוף ולא יצאו פרחים
הלבשתי מעל השקית צנטר נוסף משונן אבל יותר עומק
יצאו פרחים יפים לדעתי
מה אפשר ליפות את החלק התחתון
ואיך לטשטש את החוסר סימטריה בקו האמצעי,
חשבתי להכין מספר 13 משוקולד מומס על ניר אפיה ולהדביק בבמרכז מסגרת העוגה,זה ידבק טוב לקצפת?