דרוש מידע עוברת דירה בירושלים-מחפשת מובילים זהירים ומהימנים

Yerushalmit

משתמש מקצוען
יש המלצות?

והאם הם גם עושים אריזה?

כמה זמן מראש צריך להזמין?

תודה

יצחק פנחס

משתמש פעיל
עריכה תורנית
זהירות, ישנו אברך מוביל ירושלמי ותיק עם זקן ארוך, בדרך כלל מציע את המחירים הכי זולים, אך בסוף הוא תמיד יוצא הכי יקר, יש לו שיטות מיוחדות להקפיץ את המחיר, מלבד שהרהיטים מגיעים שבורים ומרוסקים, הרכבה גרועה ביותר, עם הבטחות לתיקונים שאפשר לרשום על הקרח....
כמדומני שכבר נכתב עליו בעבר בפורום
לא לסמוך על זקן, וחובה לקבל המלצות מאחרים שהתנסו.

פונפוניקו

משתמש מקצוען
מובילי ארץ הצבי, הם אחראים ומסורים (לא יודע להגיד אם הם זולים) לקחתי אותם פעמיים, והייתי מרוצה מאד.0508343304

שלמה בלושטיין

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
אני הובלתי לפני שנתיים וחצי מירושלים לביתר והייתי מאד מרוצה,
מגיע לתת הצעת מחיר בחינם ועושה עבודה נפלאה במהירות בזריזות ובזהירות.
הובלתי יחידה שכללה בערך 40 קרטונים + שולחן מטבח מזכוכית כבד מאד מאד שכמובן הוא עטף אותו עם שמיכות עבות וכן פירק את הרגליים בזהירות ולאחר מכן הרכיב חזרה + 4 כסאות מטבח +2 רקעי סטודיו שהם ארוכים מאד בערך 3 מטר +כל מיני חפצים כמו בכל בית ולקח לי 800 ש"ח בקיצור מחיר מצחיק ועשה עבודה נפלאה.
מס' טלפון 052-7170911

עסק

משתמש פעיל
אנחנו עברנו עם ג.ג. גרשון הובלות.
הם משהו מיוחד!!! איך שזכור לי הם לוקחים אחריות על הכל! היו מאד זהירים ואמינים!
והם גם מביאים קרטונים, פצפץ וכו'....
מאד מאד נהננו והיינו מרוצים.
כתבתי עליהם פה בעבר. (וגם אחרים כתבו)
תנסי לחפש....

בהצלחה רבה!
ויישוב קל :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה