מוסיף והולך
משתמש צעיר
סתם להבנה שלי: מה זה IP?גם לי לא עובד כבר שבוע, יש לי נטפרי. בבנק אמרו שזה בטיפול. בספק הרשת הסבירו לי שהבנק צריך לעדכן את הIP כי יש עומס ואכן ניסתי להכנס ב7 בבוקר כאז אין עומס והצלחתי להכנס
סתם להבנה שלי: מה זה IP?גם לי לא עובד כבר שבוע, יש לי נטפרי. בבנק אמרו שזה בטיפול. בספק הרשת הסבירו לי שהבנק צריך לעדכן את הIP כי יש עומס ואכן ניסתי להכנס ב7 בבוקר כאז אין עומס והצלחתי להכנס
רבותי: אנא, כולם להירתם ולפנות בתלונה לנציבות תלונות הציבור של בנק ישראלאולי לפנות למפקח על הבנקים יעזור
לפי הבנתי זה מערכת אבטחת מידע של הבנקסתם להבנה שלי: מה זה IP?
ממש לא, לי זה עדיין לא עובד...
רבותי: אנא, כולם להירתם ולפנות בתלונה לנציבות תלונות הציבור של בנק ישראל
זה קישור לא רלוונטי. זה בשביל להגיש תלונה על בעל תפקיד או יחידה ספציפירבותי: אנא, כולם להירתם ולפנות בתלונה לנציבות תלונות הציבור של בנק ישראל
מניין לך?זה קישור לא רלוונטי. זה בשביל להגיש תלונה על בעל תפקיד או יחידה ספציפי
מניין לך?
ייתכן שזה קשור לחסימה ?הוא כותב לי "זמנית לא ניתן לספק שירות"
לכם עובד"?
לי עובד עכשיו עם נטפריייתכן שזה קשור לחסימה ?
היום התקשרה הנציגה של הבנק "הפקידה שלנו ביצעה לכם העברה..."אני המומה, התקשרנו למוקד של הבנק והם אומרים לנו שזו בעייה רק אצלנו [בגלל חריגה ובלה-בלה-בלה]
בעלי אמר מההתחלה שזה שטויות, ובאמת אתמול נפתח לי [נטפרי]
עריכה: עכשיו לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: