שיהיהזה על הסגר שהיה או שיהיה?
אוף.. מה נעשה? אני חייבת להשיג אישור כזה. אין לי אפשרות לעבוד מהבית.הם מניחים שניתן לעשות זאת מהבית ללא נוכחות במקום העבודה
נכוןלא נראה שתחום החשבונות כלול...
זה לא ייתכן. אנחנו בטוח חיוניים.... איך אנשים יקבלו משכורות??
צריך שלמקום העבודה יהיה כזה אישורלפי מה שאני ראיתי אצל חבר שקיבל אישור חיוני
האישור יתן על ידי מקום העבודה
והיה כתוב שם גם מספר אישור כללי של מקום העבודה שהוא חיוני
אתם עצמאיים ?ואף אחד לא עונה לי על השאלה ... איך אפשר להשיג אישור חיוני?? ממי אפשר לנסות לבקש?
עוד שאלה - אם מקום העבודה שלי הוא בתוך ה - 1,000 מטר - יעשו לי בעיות?
לא. אבא שלי יועץ מס עצמאי.. אני עובדת אצלו... רוצה להיות בטוחה שלא יעצרו אותי.. רוצה עובד חיוני..אתם עצמאיים ?
עמליה דואק ב׳ערוץ 12׳: לאחר דיונים קדחתניים של יו״ר ועדת חוקה יעקב אשר מול האוצר על הענפים שיוחרגו כדי לצמצם את הפגיעה במשק, מסתמן שענף הבנייה יוכל לפעול בסגר.כנ"ל אני עובדת אצל מהנדס בנין בענף הבניה
לא רוצה שיעצרו אותי
חייבת לעבוד שבוע הבא
איך אני מקבלת אישור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: