מידע שימושי עובדי הוראה שנתקלו באטימות/ ביורוקרטיה מוגזמת - כנסו לכאן

kadima

משתמש מקצוען
אם הינך עובד הוראה ויצא לך להיתקל במקרה של אטימות ו/או ביורוקרטיה מוגזמת מצד עובדי משרד החינוך.(מחוז חרדי או בכלל...) נשמח אם תוכל/י לעדכן עליהם כאן.
מקרים כמו: בעיות עם פתיחת תיק/ עדכון וותק/ גמולים וכו'
חוסר מענה/מענה לא רלוונטי בפורטל עובדי הוראה
וכל מקרה אחר.

אנחנו כעת בתקופת בחירות- ואולי נצליח לעשות עם זה משהו.

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
במשרד החינוך יש מייל של המטפלות בותק ובגמולים, שולחים להן מסמכים רלוונטיים והן מטפלות בזה די במהירות.
פתיחת תיק- מה הבעיה? טכנית?

מה שכן מעצבן זה המלגות לעובדי הוראה מטעם משרד החינוך שמשום מה הסטודנטים החרדיים אינם זכאים ברובם. משום מה.

kadima

משתמש מקצוען
שמחה בשבילך שלא נתקלת במקרה קצת יותר מעצבן.
לדוג- מישהי שהגישה בקשת לפתיחת תיק- והעלתה סריקה של תעודת ההוראה המקורית, וללא חותמת ואישור של נאמן למקור. (נכון שכתוב שצריך אבל משום מה היא הבינה שאם רואים סריקה צבעונית - הרי ברור שזה המקור)
המענה שקבלה היה כמובן שיש להעלות עם "נאמן למקור"
אך מאז נסתה להעלות כמה פעמים סריקה מתוקנת של תעודה עם אישור נאמן למקור- ושוב ושוב קבלה את אותה תשובה- שמבקשת להעלות עם אישור נאמן למקור.(על אף שכבר היה בסדר- רק שכנראה לא טרחו לבדוק את הקובץ החדש)
עד שלא נותרה לה ברירה אלא לטרוח ולהעלות ירושלימה ולהגיש בצורה פיזית את הטפסים.....

ולא חסרים סיפורים כאלו.
אז אם שמעתם/חוויתם - נשמח אם תשתפו.
תודה מראש

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
הבעיה שהחינוך העצמאי עובדים במקביל אליהם ולא ממש איתם.
בשונה מהממח כמדומני ששם החוקים של משרד החינוך חלים והכל מעודכן שם.
כלומר עובד בחינוהעצ לא מעודכן אצלם וגם תלוש השכר שלו לא דרכם.

שמחת החיים

משתמש פעיל
כן
אני כבר שנתיים מנסה שיעדכנו לי 4 גמולים בתיק
וזה לא קורה
אני מפסידה הון
מה עושים???

teacher

משתמש מקצוען
אין מענה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלחתי פניה בפורטל
מייל למי שאחראית
ו---------------------

אני סכ"ה בקשתי אשור העסקה
עד מתי נחכה?????

kadima

משתמש מקצוען
אין מענה שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלחתי פניה בפורטל
מייל למי שאחראית
ו---------------------

אני סכ"ה בקשתי אשור העסקה
עד מתי נחכה?????
ככל הידוע לי דווקא ניתן להנפיק ישירות באתר- בלי צורך בפתיחת פניה.
לגבי מענה טלפוני- היום זה כבר נקרא רשמי שאין(בכלל!!!!) מענה טלפוני, אף פעם.
(בטלפון נראה לי עוד אומרים מהם שעות המענה וכמובן לא עונים. וכשהגעתי לשם ושאלתי על כך אמרו לי שאין מענה טלפוני.
הדרך היחידה שאפשר לפעמים לקבל תשובה לענין זה לשלוח מייל לפקידה האחראית.
מהנסיון שלי בפניות לפורטל זה נראה שהם בצורה אקראית שולפים איזושהי תשובה ועונים. בד"כ לא לענין.

חייל

משתמש חדש
האם גם אתם נתקלתם בבעיה שלא פותחים היום תיקים למוכר שאינו רשמי?

ימימהתמימה

משתמש רשום
כן
אני כבר שנתיים מנסה שיעדכנו לי 4 גמולים בתיק
וזה לא קורה
אני מפסידה הון
מה עושים???
גמולים זה נראה לי בעולם הישן- כלומר מוסדות לימוד שלא נמצאים ברפורמה של "אופק חדש" ואולי לכן כל הסחבת הזאת.... דברים לא מעודכנים ולא מסונכרנים הן מבחינת משרד החינוך והן מצד המוסד בו עשית את ההשתלמות.
באופן תקין מניסיון מורה שעושה השתלמות מוכרת לדוגמא דרך פסג"ה ההשתלמות מתעדכנת באופן אוטומטי והכל נשמר ומתעדכן לצורך עלייה בדרגה.
כנראה שבמקרה כמו שלך שזה צבירת גמולים את צריכה להיות להיות יותר נודניקית ולא להתייאש מהנושא עד שזה יטופל.
אם את לא תעשי את זה בטח הם לא יעשו את זה בשבילך. לצערינו זה לא כל כך מעניין אותם....
זה לא יקרה באופן ממוחשב ואוטומטי....
גמול= כסף ולכן אני מציעה לך בלית ברירה כמובן אבל להמשיך לרדוף אחריהם.
והמלצה יותר טובה לעבור לבית ספר אחר ממח או ממלכתי דתי או כל בית ספר אחר שמפוקח על ידי משרד החינוך וכבר פועל באופק חדש.
הרבה תהליכים יתקצרו עבורך.
בהצלחה

בינה אנושית :)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני עבדתי שנתיים ראשונות במילויי מקום של ארבעה חודשים (הייתי במקום כמה בחופשות לידה)
ואז עבדתי 3 שנים בתקן קבוע.
כשפתחתי תיק במשרד החינוך ע"י המפקחת שלי הם חישבו לי ותק רק את ה 3 שנים הקבועות למרות שעבדתי להשיג את כל המסמכים הנדרשים מכל המקומות עבודה שבהם הייתי ממלאת מקום( כמו למשל אישור העסקה הכולל כמה שעות שבועיות והתאריכים ששם עבדתי בכל מקום עבודה וכו' ומילאתי טופס שאלון עובד הוראה וכו'...)
ואז בלי סיבה אמרה לי המפקחת- לא צרפו לך את השנים האלה.
למרות שהיה לי את כל המסמכים.
יש מישהי שקרה לה ויודעת למי לפנות או מה לעשות?

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
גמולים זה נראה לי בעולם הישן- כלומר מוסדות לימוד שלא נמצאים ברפורמה של "אופק חדש" ואולי לכן כל הסחבת הזאת.... דברים לא מעודכנים ולא מסונכרנים הן מבחינת משרד החינוך והן מצד המוסד בו עשית את ההשתלמות.
באופן תקין מניסיון מורה שעושה השתלמות מוכרת לדוגמא דרך פסג"ה ההשתלמות מתעדכנת באופן אוטומטי והכל נשמר ומתעדכן לצורך עלייה בדרגה.
כנראה שבמקרה כמו שלך שזה צבירת גמולים את צריכה להיות להיות יותר נודניקית ולא להתייאש מהנושא עד שזה יטופל.
אם את לא תעשי את זה בטח הם לא יעשו את זה בשבילך. לצערינו זה לא כל כך מעניין אותם....
זה לא יקרה באופן ממוחשב ואוטומטי....
גמול= כסף ולכן אני מציעה לך בלית ברירה כמובן אבל להמשיך לרדוף אחריהם.
והמלצה יותר טובה לעבור לבית ספר אחר ממח או ממלכתי דתי או כל בית ספר אחר שמפוקח על ידי משרד החינוך וכבר פועל באופק חדש.
הרבה תהליכים יתקצרו עבורך.
בהצלחה
הקפצה מלפני שנתיים...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה