הנושא מדבר אליך? צריך סבלנות.. עד שמתחילים לדעת עליך. מתחיל לראות תוצאות לאט לאט. תרצה יותר עזרה והכוונה. בשמחה בפרטייש הרבה עבודה בתחום?
האם יש יותר יועצים מאשר מבקשים ייעוץ?
איזה תכונות אופי נדרשות?
והיכן הכי מומלץ ללמוד?
ומה העלות(יש מימון?)
כל תשובה תתקבל בברכה
ותדה למי שיעזור לי להחליט...
בגדול לא הייתי אומר שזה תחום שמיועד לאנשים שמחפשים השלמת הכנסה..זה עבודה של יום שלם או שזה משהו שאפשר לעשות אותו מן הצד יחסית?
דברתי עם יועצת משכנתאות שאמרה לי שזה מקצוע ללא מנוחה לרגע. כל הזמן צריך קורסים והתעדכנות מה קורה בשוק.זה עבודה של יום שלם או שזה משהו שאפשר לעשות אותו מן הצד יחסית?
אפשר גם פרטים?הנושא מדבר אליך? צריך סבלנות.. עד שמתחילים לדעת עליך. מתחיל לראות תוצאות לאט לאט. תרצה יותר עזרה והכוונה. בשמחה בפרטי
אם מבחינתך את יכולה ללמוד בחדר מעורב. אז פוקוס זה המקום.אפשר גם פרטים?
איפה כדאי ללמוד וכו
אתה כיום עצמאי?אם מבחינתך את יכולה ללמוד בחדר מעורב. אז פוקוס זה המקום.
אם תתארגנו קבוצה כמדומני של 10 הוא יסכים להבנתי לפתוח קורס רק לבנות. המרצה בכל מקרה זה גבר.
זה מאוד עניין של תקופות. ובעיקר סייעתא דישמיא.אתה כיום עצמאי?
ואם כן כמה זמן לקח לך עד שהתחיל הגלגל להסתובב והתחלת לראות תוצאות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: