ממליצה גם!סלט עדשים, טעיםםםםם
לדוגמה:
עדשים שחורות מושרות ומבושלות עד שנהיות נגיסות.
קוביות בטטה בתנור, פטריות מוקפצות, מקלות שקדים/אגוזי מלך, פטרוזיליה קצוצה.
רוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מיונז
1 כף דבש
מל"פ
וואו! זה נשמע מושלם!!!סלט עדשים, טעיםםםםם
לדוגמה:
רוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מיונז
1 כף דבש
מל"פ
נראה מהמם!סלט בטטה ועדשים. קצת אחר. שווה ממש
מתכון סלט עדשים שחורות ובטטה | The Kitchen Coach
ארוחה משביעה בקערה אחת: עז תלם משתף במתכון צבעוני ומשמח לסלט עדשים עם בטטה אפויה, עשבי תיבול וצימוקים. וגם: מה הדרך הכי טובה להכין עדשים שחורות?www.thekitchencoach.co.il
נכון. עדשים שחורות נובטות ממש במהירות ובקלות.את יכולה להנביט ולהשתמש ללא בישול כתוספת לסלטים ונשנוש
עדשים שחורות לא צובעות לך את המרק ?אני מנביטה כמויות ומקפיאה- עדשים שחורות, אפונה, שעועית מש
ושמה במרקים
בעקרון קטניות זה מרגיש לי כבד מאד לאכילה, במרק זה נהיה קליל וטעיםםם
כן צובעותעדשים שחורות לא צובעות לך את המרק ?
סלט עדשים, טעיםםםםם
לדוגמה:
רוטב:
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1 כפית מיונז
1 כף דבש
מל"פ
בסוף הכנתי את הסלט עדשים - יצא מדהים!!!אפשר גם - ממרח עדשים בטעם כבד , בדומה לסלט קישואים בטעם כבד- אבל בריא יותר, חלבוני.
לדוגמה
גם אני לא מאוד אוהבת את הטעם של השמן זית, אבל מנסיון- פה הוא לא מורגש.רק החלפתי במטבל את שמן הזית לשמן קנולה כי הפריעה לי המרירות של השמן זית
מענין!עוד סלט עדשים מדהים:
מבשלים את העדשים עד שהן נגיסות.
אופים רבעים של בצל (עדיף סגול) בתנור עם רוטב: שמן זית, חומץ (בלסמי), סילאן ופלפל שחור, עד שהבצל מקורמל היטב.
שופכים את הרוטב על העדשים, מניחים מעל את הבצל, ומעליהם מפזרים בנדיבות קרוטונים קטנים. מושלם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: