העדשות האלו הן די חדשות בשוק(בכל אופן בישראל) אז הרבה נסיון עם זה אין,הבן שלי בן 9 יש לו מספר 5 במשקפיים.
קפץ לו במספר שלם תוך שלושת רבעי שנה.
האופטומטריסט המליץ על משקפיים עם עדשות שמאיטות את העליה במספר. (ברעיון של עדשות מולטיפוקל)
מחיר העדשות 1300 ש"ח (אחרי הנחה של הקופה)
מישהו מכיר, התנסה, ממליץ?
הפתרון הזה הוא לא תרופתי ולא תרגילי עיניים וכו'לא חושבת שיש למישהו נסיון עם זה
העדשות הללו נמצאות בישראל כחודשיים.
אבל יש פתרונות אחרים עם יותר נסיון
יש גם עדשות מגע אבל צריך תנאים מסוימים וזה עדיין במחקרהפתרון הזה הוא לא תרופתי ולא תרגילי עיניים וכו'
לכן אני מתעניינת עליו
שלום,
אני קבלתי שבוע שעבר המלצה עבור הבן שלי
למשקפיים האלו עם העדשות המיוחדות מהאורטופיסטית
ולא על הטיפות
אכן המחיר הינו 1400 ש"ח אחרי קבלת החזר מקופ"ח
האם למשהו יש המלצה על המשקף הזה? האם שווה את ההשקעה הכספית?
אשמח לכל מידע בנושא
האם יש לכם נתונים עדכניים על המשקפיים? האם המשקפיים נראות חיצונית משקפיים רגילות? אשמח לכל מידע בנושא.אנחנו קנינו את המשקף עם העדשות הנ"ל החודש, אז אין לנו ניסיון עדיין...
קנינו לילדה שעולה כל שנה כמה פעמים, מספר גבוה, מולטי פוקל+ שני דיקוקים.
= אזור השלושת אלפים למשקף, לילדה ביסודי. (כלומר, הם גם נשברים מידי פעם, לא רק לא מתאימים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: