ועוד דבר חשוב מאוד:עדשות מגע לא מסוכן ולא מזיק לעין בתנאי שהתאימו את העדשה לעין כמו שצריך (חנויות אופטיקה ולא גמ"חים...) ומקפידים על ניקוי בתמיסה מתאימה תוך שמירה על היגיינה ומעקב לפי המלצת האופטומטריסט
יש אנשים שמרכיבים יומיום עדשות שנים ולא קרה להם כלום
בשאר המדינות פשוט לא בדקו....מארה"ב,
אבל יש עדשות רבות שלא מיוצרות שם.
ותכלס, עדשות מגע זה פתרון מצויין ונוח, כמובן אם שומרים על כל הכללים
מי אמר שלא בדקו?בשאר המדינות פשוט לא בדקו....
החברות הן לא מארצות הברית הן מוכרות בארצות הברית(וגם קצת מייצרות שם) ובכל העולם.היה גם ממש לאחרונה תחקיר: שרוב חברות המובילות בארה"ב של עדשות מגע עלולות לסרטן.
כמובןועוד משהו,
אומרים שלייזר הרבה פחות מסוכן לעין, מעדשות..!
כמו כל דבר שלא משתמשים בו נכון....אני הייתי שמה עדשות באופן יומיומי ממש...
שמרתי על הגיינה וכו', אבל לא הקפדתי על הזמן, כלומר עדשות חודשיות היו על העיניים שלי גם לאחר שלושה חודשים ויותר... עד שהציקו.
כך תקופה ארוכה, עד שלבסוף זה התנקם בי ובגדול, בדלקת שלאחריה כבר לא יכולתי לשים עדשות בכלל!
אני כמעט בטוחה שלא הייתי צריכה לחתום על דבר כזה!אבל בניתוח לייזר אתה חותם על הסרת אחראיות הרופאים מתוצאות והשלכות כמו פגיעה בעיניים עד כדי עיוורון וכו'
אם משתמשים בעדשות חודשיות לזרוק און אחרי חודש!
כבר כ15 שנה אני הולכת עם עדשות קבוע, מבוקר עד לילה. (ממוצע כ14-18 שעות ביממה)4. עדשות חודשיות לא ללבוש יותר מ-30 יום וימיות לא יותר מיום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: