וצבי בלומנפלד ועוד אחד שאני לא זוכרתחיים דוד ברסון שבוע הבא דיסק ע"ש תן לי חיים מעבדים יואלי דיקמן אלי קליין ואיצי ברי ואודי דמארי
וכן משה לוק ואלעד שאער כמובן הנחה מנחם טוקרבמוצ"ש אירוע ברמדה עם אלי הרצליך שלוימי גרטנר אבישי אשל ועוד... והזוכים של הקול הבא משה קליין מוטי רוטמן וראובן בקר
אני מת על העדכונים שלכם!למוישי רוט נולדה בת וקוראים לה הודיה
לרולי דיקמן נודה בת ושמה בישראל אסנת מינה
למנחם כהן אמרגן של ליבלה ושל שלמה ברונר ושמה מיכל שמחה
למי שיש, אשמח לקבל.בערי וועבר – א שבת פארברענג
אולי נפתח אשכול בנפרד לעדכוני שמחות אצל גדולי הזמר החרדיאני מת על העדכונים שלכם!
יחד עם חיים ישראל אחיואבישי אשל מוציא עוד יומיים דיסק כפול.
10 מתוך 18 הם חדשים.
אותו דיסק או שכל אחד מוציא דיסק בנפרד?יחד עם חיים ישראל אחיו
איך שהבנתי אותו דיסק זה אמור לצאת היום אלבום כפולאותו דיסק או שכל אחד מוציא דיסק בנפרד?
למה רק שוואקי?עומד לצאת דיסק DVD לשמיעה ולצפייה משירי שוואקי בהאסק 29 ו30
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: