עמיחי שיקלי לא נותן לבנט לבלבל אותנו עם העובדות:ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט נאם הערב והתוודה כי הבחירה שלו באנשים בפוליטיקה לא הייתה נכונה.
"עשיתי המון שגיאות במהלך הדרך, זו הייתה טלטלה, בוודאי שיש דברים שאני מצטער עליהם",
לדוגמה, אמר בנט, "למשל אני לא קיימתי הבטחת בחירות מאוד משמעותית, אני אמרתי אני לא אשב עם ההוא ועם ההוא וישבתי עם ההוא וההוא, הסיבה שישבתי עם מי שאמרתי שלא אשב איתו הייתה כי רציתי להוציא את ישראל מהכאוס להוציא את ישראל מבחירות חמישיות ושישיות ושבעיות".
בנט הוסיף כי השגיאה הייתה שהוא הבטיח מההתחלה הבטחה מטופשת כדבריו, "לא הייתי צריך להבטיח את ההבטחות האלה, אבל למדתי. גם עכשיו כשהילד שלי דוד אומר, ביום שישי אנחנו יוצאים לטיול? אני עונה לו: אנחנו נעשה השתדלות לצאת לטיול, כבר לא מוציאים ממני הבטחות, היו שגיאות גם בבחירת אנשים".
הוא עשה את זה בנוכחות הח"כחבר הכנסת אלמוג כהן התארח בפאנל והחליט למסור למגיש התוכנית, לוינסון, מסמכי תביעת דיבה לעיני המצלמות. "לפני הכל לי ולחיים יש חוב פתוח, זאת תביעת הדיבה על סך 300,000 שקלים", אמר כהן כשהגיע לאולפן.
לוינסון לקח את המסמכים לידיו והשיב: "אז לכן באת, בשביל לעשות המצאה? אני מקווה שמהמשכורת של חבר כנסת תשלם הוצאות, כי יש לך פה סעיפים שחבל על העצים שכרתו בשביל לכתוב את זה. אני לא רוצה להביך אותך ולהתחיל להקריא על איזה דברים תבעת", אמר לוינסון והחל לקרוא מהמסמכים.
"התביעה הגיעה אחרי שאמרת שאמרתי תיאוריות קונספירציה בנוגע לבגידה כלשהי, את זה אתה תצטרך להוכיח בבית המשפט", ענה כהן, "אני לא תבעתי אף פעם דיבה, זו הפעם הראשונה ומי שרוצה לתבוע אותי - אסיר את החסינות בשביל זה".
לאחר שכהן עזב את האולפן, הגיע אלי אלבג, אביה של התצפיתנית החטופה לירי, והחליט להתייחס לבחירה של אלמוג לעסוק בסגירת חשבונות אישיים. "לוינסון קיבלת תביעה, אפשר לקבל אותה רגע?", אמר אלבג בראשית דבריו וקרע את המסמכים. "זה מה שמעניין חבר כנסת בזמן שידור, ככה נראית הממשלה שלנו. במקום לדבר על החטופים, על הילדה והילדים שלנו, בזה צריכים להתעסק?", אמר בזעם.
יערה שפירא: המסך שמוכן מאחורי יאיר גולן לנאום הניצחון בפריימריז "העבודה" כמעט ולא כולל את שם המפלגה. רמז עבה לשלב הבא מבחינת גולןיאיר גולן זכה בפריימריז לראשות מפלגת העבודה.
יאיר גולן גרף רוב מוחלט של 95.15% מקולות חברי וחברות המפלגה. המועמדים אחריו הם אבי שקד שקיבל 1.89% מהקולות, איתי לשם שזכה ב-1.76%, ובסוף הרשימה ניצב המועמד עזי נגר שזכה ב-0.77% מהקולות. מכלל הבוחרים והבוחרות, 0.43% נמנעו בהצבעה.
ממרכז המפלגה נמסר כי מספר המצביעים הכולל עמד על 31,353 המהווים 60.6% מכלל חברות וחברי המפלגה.
(והעיקר אומרים לנו שבוחרי הליכוד הם עדר.
לשם השוואה, תוצאות הפריימריז מלפני כמה שנים בליכוד
72.5% לבנימין נתניהו, 27.5% לגדעון סער)
תזכורת: הם הצביעו מהניידממרכז המפלגה נמסר כי מספר המצביעים הכולל עמד על 31,353 המהווים 60.6% מכלל חברות וחברי המפלגה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: