הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כללים למשתתפים באשכול עדכונים זה:
• אשכול זה מיועד לדיווחים בלבד, עדכונים מהנעשה במלחמה, חדשות נקיות ומוסמכות.​
• האשכול אינו מיועד לדיונים, ציטוטים, בדיחות, פרשנויות, כתבות, תמונות, סרטונים, קבצים כלשהם, בקשות תפילה ותהילים (מלבד הפרק היומי), בקשות עזרה וחסד, סיפורי גבורה וניסים, בקשות מקור לדיווחים, שאלות ובירורים על דיווחים. כמו כן, אין להעלות ידיעות ושמועות אודות אירועים מיוחדים שאין עליהן מקור מוסמך, כמו נפילת חייל בקרב, שחרור חטופים, להקת כטב"מים לדימונה וכדו'. וכמובן שאין לכתוב הודעות הנוגדות את הצנזורה, או מכילות תוכן שאינו ראוי לאתר פרוג, או מכיל תוכן קשה לקריאה.​
• דירוג חיובי: נתקלתם בידיעה מרעישה, ציון דרך במלחמה, דרגו אותה בצד שמאל, וכך יוכלו לצפות בה בקלות בסינון ע"פ דירוג.
• דירוג שלילי: נתקלתם בהודעה כפולה? דרגו אותה במינוס, וכך תעזרו לנו לאתר בקלות הודעות כפולות ומיותרות. תודה מראש!

יש לקרוא כללים אלו היטב, משתמש שיעבור על הכללים - יאבד את הרשאת הכתיבה בפורום מיידית ללא אזהרה •
חדש!!! הפרק היומי של אשכול העדכונים, באשכול נפרד, הצטרפו אלינו, כל יום פרק, להצלחת כלל ישראל!
  • אשכול נספח שבועי לדיונים והרחבות + הסקר השבועי - בנספח בלבד.​
  • כללים חדשים בהרחבה - חובת קריאה - כאן.​
  • אשכול תפילות - כאן.​
  • הפרק היומי - כאן.​
  • תיעוד מהמלחמה באשכול הייעודי בלבד - כאן.​
  • רץ ברשת - חחחרבות ברזל - כאן.​
  • הודעות צבע אדום - כאן.​
  • שמות הנרצחים - כאן.​
  • הודעות פוליטיות הקשורות למלחמה - כאן.​
  • רוצים לקבל הרשאה בפורום חדשות ועדכונים?! לחצו כאן.​
  • חמ"ל פרוגיסטי לבקשות עזרה סיוע ומידע - כאן.​

אנו כאן בפרוג מתפללים לשובם לשלום של החטופים והחיילים, להחלמתם המהירה של הפצועים, ליבנו עם הנופלים ומשפחותיהם, ומייחלים יחד עם כל בית ישראל לביאת משיח צדקנו במהרה, אמן.
לבקשת רבים נצרף פה בל"נ מידי יום פרק תהילים בהודעה נעוצה, עצרו לרגע מהדיווחים ונקרא יחד את הפרק היומי!
• קראתם, סמנו חיובי להודעה זו. כך נספור כמה משתמשים השתתפו בקריאה •
(אנא, אל תדרגו חיובי/שלילי הודעה זו מלבד סימון לאמירת התהילים)

הפיתרון
תוכן שיווקי ↓

שמעת על מתקפת הסייבר בפרוג?

ראשוני: פרוג במתקפת סייבר מאנדיי, במבצע מטורף עם 20% הנחה על מנוי פרימיום, הכלי שיעזור לך להגיע ללקוחות חדשים, למתג את הפרופיל שלך בפרוג, ולקבל מוניטין בפורטל החרדי הגדול בעולם!

רק מנויי פרימיום יכולים לפרסם תיקי עבודות, חתימה עסקית, תמונת פרופיל ממותגת, פורפיל צף עם פרטי התקשרות למיתוג מושלם. פרסום חינם בלוח העסקי, החלפת שם משתמש, הודעות פרטיות, גישה לפרטי הדרושים בלוח ועוד ועוד

כולם בבלאק פריידי? אנחנו כבר עמוק בסייבר מאנדיי

מבצע של פעם בשנה!

20% הנחה על מנוי פרימיום בפרוג

קוד קופון:
Cyber_Monday

למימוש ההטבה ←...​

05 תקשורת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
המודיעין הטורקי הודיע שעצר לפחות 33 אנשים החשודים בשיתוף פעולה עם המוסד במטרה לרגל, לעקוב ולתקוף אזרחים זרים על אדמת טורקיה. מבצע המעצרים בוצע באזורים נרחבים במדינה ובמרכזם איסטנבול .

05 תקשורת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
באופן חריג יחסית, צה״ל מודה בהודעה רשמית בתקיפה שביצע הלילה בשטח סוריה - לא במרחב הגבול, אלא רחוק מהגבול כ-20 ק״מ, בעיירה קנאקר מדרום לדמשק. צה״ל הודיע שתקף תשתית צבאית של צבא סוריה. לפי גורמי אופוזיציה סוריים מדובר על בסיס ארטילריה של צבא סוריה.

05 תקשורת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אלג'זירה: 15 הרוגים בכל תקיפות צה"ל בצפון רצועת עזה ב 24 השעות האחרונות. אבו עלי: לדעתי זה אחד המספרים הנמוכים ליממה בצפון הרצועה מאז תחילת המלחמה, להוציא את ימי ההודנה.

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
חייל שנפצע לפני שבוע וחצי סיפר היום למשה נוסבאום בערוץ 12:
אני שמרתי על מרחב הצומת שבאזור הבניין ששהינו ואז קבלתי הדף חזק והיה פיצוץ(לא מכיון הצומת) ואז הרגשתי לחץ בחזה והייתי צריך לעלות לקומה השלישית להודיע לחברים שנפצעתי (כי הם שומעים כל הזמן פיצוצים והם לא הבינו שהבניין שלהם הוא זה שספג את הפגיעה של המטען/פצמ"ר וחברם פצוע למטה )

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ערוץ 12׳: האוטבוס האחרון של קהילת ניר עוז יצא ממלון ישרוטל ים סוף, אליו פונו לאחר 7 באוקטובר, לביתם הזמני בקריית גת.

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
קבינט המלחמה יתכנס הערב ב-19:00 לדון בסוגיית היום שאחרי. הקבינט המורחב יתכנס לאחריו לדון בסוגייה בסביבות 21:30.

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
'הארץ': אסירים ביטחוניים בכלא גלבוע טוענים שמ-7 באוקטובר סוהרים תוקפים ומשפילים אותם, מתעללים בהם ודורשים מהם לנשק את דגל ישראל.
"מסכנים" האסירים
ועוד יותר מסכנים עיתון הארץ;)

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
׳וואלה׳: שר העבודה יואב בן צור העביר הנחייה למועצת הביטוח הלאומי לאשר את הארכת תכנית התמריצים לעובדים חדשים בענף הבניה והחקלאות, כמענה למחסור החמור מאז ה-7 באוקטובר. כעת, המשך התכנית נתונה להחלטת משרד האוצר.

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

השר אלי כהן בטקס חילופי השרים:

״העברנו הרבה החלטות בקבינט, חלק גדול מהם עדיין לא אושרו לפרסום״​

׳המחדש׳

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
מכתב מאמא של חטוף לבן גביר.

שמי מירב גלבוע- דלאל.
ובתאריך 7/10/23 השמיים נפלו עליי והגיהנום בלע אותי. בני, אהובי, האור של הבית, גיא, נחטף ע"י ארגון הטרור חמאס.
בני יצא למסיבה, היה איתי בקשר עד השעה 6:15 בבוקר, ומאז לא יצר שום קשר.בשעה 12:00 בצהריים החמאס פרסם סרטון בו רואים את גיא שלי כפות, מוכה, מבועת מאימה בחדר חשוך.אני לא מאחלת לשום אדם לחוות את מה שעברתי באותו הרגע ומה שאני עוברת מאז אותו היום.
לפי העדויות של החטופים ששבו לישראל, חטופינו שנלקחו מבתיהם, ממסיבה! אוכלים כחצי פיתה ליום, הבן שלי שאין לי שמץ של מושג מה עובר עליו, באם הוא חי, מה הוא אוכל, האם יש לו בגד חם בימים אלו כנראה וניזון מחצי, מקשיבים למה שאני אומרת?! חצי פיתה ליום!!!!
בזעזוע רב אני צופה בחדשות וקוראת שמחבלי חמאס, טרוריסטים שפלים ועלובים, שפגעו בחסרי ישע, טבחו, שחטו, שרפו, רצחו, חטפו, מפלצות שכל יהבם הוא השמדת העם היהודי מקבלים ארוחות סטייל הכל כלול מלון 5 כוכבים.
אני דורשת, לא מבקשת, דורשת שמפלצות אלו השייכים לארגוני הטרור כולם, יקבלו את המינימום של המינימום, חצי פיתה ביום, בדיוק כמו בני המוחזק ע"י מפלצות המשתייכות לאותו ארגון טרור.
המצב הזה בלתי מתקבל על הדעת! כבוד השר בן גביר, לטיפולך המהיר!!!!

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
בעזה מדווחים: צה"ל הטיל כרוזים באזור מחנה הפליטים נציראת שבמרכז הרצועה - ובהם קרא לתושבים להתפנות: "האזור שבו אתם נמצאים הוא אזור לחימה מסוכן. צה"ל פועל בעוצמה באזור מגוריכם. למען ביטחונכם, אנחנו קוראים לכם להתפנות מיד למרכזי המקלט בדיר אל-בלח"

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
מכתב מאמא של חטוף לבן גביר.

שמי מירב גלבוע- דלאל.
ובתאריך 7/10/23 השמיים נפלו עליי והגיהנום בלע אותי. בני, אהובי, האור של הבית, גיא, נחטף ע"י ארגון הטרור חמאס.
בני יצא למסיבה, היה איתי בקשר עד השעה 6:15 בבוקר, ומאז לא יצר שום קשר.בשעה 12:00 בצהריים החמאס פרסם סרטון בו רואים את גיא שלי כפות, מוכה, מבועת מאימה בחדר חשוך.אני לא מאחלת לשום אדם לחוות את מה שעברתי באותו הרגע ומה שאני עוברת מאז אותו היום.
לפי העדויות של החטופים ששבו לישראל, חטופינו שנלקחו מבתיהם, ממסיבה! אוכלים כחצי פיתה ליום, הבן שלי שאין לי שמץ של מושג מה עובר עליו, באם הוא חי, מה הוא אוכל, האם יש לו בגד חם בימים אלו כנראה וניזון מחצי, מקשיבים למה שאני אומרת?! חצי פיתה ליום!!!!
בזעזוע רב אני צופה בחדשות וקוראת שמחבלי חמאס, טרוריסטים שפלים ועלובים, שפגעו בחסרי ישע, טבחו, שחטו, שרפו, רצחו, חטפו, מפלצות שכל יהבם הוא השמדת העם היהודי מקבלים ארוחות סטייל הכל כלול מלון 5 כוכבים.
אני דורשת, לא מבקשת, דורשת שמפלצות אלו השייכים לארגוני הטרור כולם, יקבלו את המינימום של המינימום, חצי פיתה ביום, בדיוק כמו בני המוחזק ע"י מפלצות המשתייכות לאותו ארגון טרור.
המצב הזה בלתי מתקבל על הדעת! כבוד השר בן גביר, לטיפולך המהיר!!!!
תשובת השר בן גביר.

מירב יקרה, קראתי את הפוסט הנוגע ללב שכתבת, ליבי איתך.
זעמך מוצדק בהחלט. לא יתכן כי הנאצים יאכלו נקניקיות ופלאפל בכלא, בזמן שגיא בנך האהוב ושאר החטופים אוכלים בעזה חצי פיתה במקרה הטוב ביום.
ההנחייה שלי ברורה, לצמצם כמה שיותר בתנאי המחייה והאוכל לנחוב'ות בכלא, חייבים להודות שב"ה תנאי המחייה הצטמצמו והמדיניות שלי חלחלה בשב"ס.
אולם באשר לאוכל, הנחיתי את נציבת שב"ס עוד ביום הראשון של המלחמה לתת לנאצים את המינימום האפשרי. לצערי היא לא יישמה את המדיניות, ובדיוק זו הסיבה שלא אישרתי להאריך לה את כהונתה.
יחד עם כל עם ישראל, אני מייחל לשובו של גיא ושאר החטופים במהרה. נעשה הכל כדי שאכן זה יקרה.

אחד החכמים

משתמש מקצוען
דובר צה"ל :

חטיבה 401 בשיתוף כוחות גבעתי וכוחות מיוחדים , השתלטה על מוצב מזרח עזה , בו יש מתחם לחימה הכולל 37 מבנים ,

חדרי ניהול לחימה ת"ק ורשת מנהרות לחימה . במקום התנהלה לחימה מעל הקרקע ומתחתיה , כלל המחבלים חוסלו .

בפעילות נהרגו 3 לוחמים . [הודעה על נפילתם נמסרה כבר בשבוע שעבר.]

נערך לאחרונה ב:

05 תקשורת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
*מבזקן 12*
שר הביטחון גלנט לחיילי מילואים בציר צלאח א'-דין ברצועת עזה: "אתם נמצאים על המסדרון, משני הצדדים שלכם יתקיימו בקרוב פעולות מסוג שונה, מצפון השמדנו 12 גדודים של חמאס. בדרום רצועת עזה המציאות שונה, במרחב של ח'אן יונס וסביבתה אנחנו מקיימים מאמץ חוצה שלבים, אין לו קשר לתהליך. הוא ממוקד במה שנמצא מעל המנהרות שבהן מסתתרים בכירי החמאס, בעומקים גדולים ולכן אנחנו מגיעים אליהם בכל הדרכים".

05 תקשורת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
כלי תקשורת פלסטינים מדווחים כי מטוסי קרב השמידו את ביתו של מפקד גדודי חללי אל-אקצא סאלם ת'אבת ברצועת עזה, לא ידוע אם נפגע בתקיפה. בשנת 2012 ניצל ת'אבת מניסיון חיסול של ישראל לאחר שחיל האוויר תקף את ביתו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה