הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כללים למשתתפים באשכול עדכונים זה:
• אשכול זה מיועד לדיווחים בלבד, עדכונים מהנעשה במלחמה, חדשות נקיות ומוסמכות.​
• האשכול אינו מיועד לדיונים, ציטוטים, בדיחות, פרשנויות, כתבות, תמונות, סרטונים, קבצים כלשהם, בקשות תפילה ותהילים (מלבד הפרק היומי), בקשות עזרה וחסד, סיפורי גבורה וניסים, בקשות מקור לדיווחים, שאלות ובירורים על דיווחים. כמו כן, אין להעלות ידיעות ושמועות אודות אירועים מיוחדים שאין עליהן מקור מוסמך, כמו נפילת חייל בקרב, שחרור חטופים, להקת כטב"מים לדימונה וכדו'. וכמובן שאין לכתוב הודעות הנוגדות את הצנזורה, או מכילות תוכן שאינו ראוי לאתר פרוג, או מכיל תוכן קשה לקריאה.​
• דירוג חיובי: נתקלתם בידיעה מרעישה, ציון דרך במלחמה, דרגו אותה בצד שמאל, וכך יוכלו לצפות בה בקלות בסינון ע"פ דירוג.
• דירוג שלילי: נתקלתם בהודעה כפולה? דרגו אותה במינוס, וכך תעזרו לנו לאתר בקלות הודעות כפולות ומיותרות. תודה מראש!

יש לקרוא כללים אלו היטב, משתמש שיעבור על הכללים - יאבד את הרשאת הכתיבה בפורום מיידית ללא אזהרה •
חדש!!! הפרק היומי של אשכול העדכונים, באשכול נפרד, הצטרפו אלינו, כל יום פרק, להצלחת כלל ישראל!
  • אשכול נספח שבועי לדיונים והרחבות + הסקר השבועי - בנספח בלבד.​
  • כללים חדשים בהרחבה - חובת קריאה - כאן.​
  • אשכול תפילות - כאן.​
  • הפרק היומי - כאן.​
  • תיעוד מהמלחמה באשכול הייעודי בלבד - כאן.​
  • רץ ברשת - חחחרבות ברזל - כאן.​
  • הודעות צבע אדום - כאן.​
  • שמות הנרצחים - כאן.​
  • הודעות פוליטיות הקשורות למלחמה - כאן.​
  • רוצים לקבל הרשאה בפורום חדשות ועדכונים?! לחצו כאן.​
  • חמ"ל פרוגיסטי לבקשות עזרה סיוע ומידע - כאן.​

אנו כאן בפרוג מתפללים לשובם לשלום של החטופים והחיילים, להחלמתם המהירה של הפצועים, ליבנו עם הנופלים ומשפחותיהם, ומייחלים יחד עם כל בית ישראל לביאת משיח צדקנו במהרה, אמן.
לבקשת רבים נצרף פה בל"נ מידי יום פרק תהילים בהודעה נעוצה, עצרו לרגע מהדיווחים ונקרא יחד את הפרק היומי!
• קראתם, סמנו חיובי להודעה זו. כך נספור כמה משתמשים השתתפו בקריאה •
(אנא, אל תדרגו חיובי/שלילי הודעה זו מלבד סימון לאמירת התהילים)

הפיתרון
תוכן שיווקי ↓

שמעת על מתקפת הסייבר בפרוג?

ראשוני: פרוג במתקפת סייבר מאנדיי, במבצע מטורף עם 20% הנחה על מנוי פרימיום, הכלי שיעזור לך להגיע ללקוחות חדשים, למתג את הפרופיל שלך בפרוג, ולקבל מוניטין בפורטל החרדי הגדול בעולם!

רק מנויי פרימיום יכולים לפרסם תיקי עבודות, חתימה עסקית, תמונת פרופיל ממותגת, פורפיל צף עם פרטי התקשרות למיתוג מושלם. פרסום חינם בלוח העסקי, החלפת שם משתמש, הודעות פרטיות, גישה לפרטי הדרושים בלוח ועוד ועוד

כולם בבלאק פריידי? אנחנו כבר עמוק בסייבר מאנדיי

מבצע של פעם בשנה!

20% הנחה על מנוי פרימיום בפרוג

קוד קופון:
Cyber_Monday

למימוש ההטבה ←...​

השמחה שבשמחה

משתמש מקצוען
שרת ההסברה:

בתחילת השבוע, ראש מערך ההסברה החליט למנות את משרד התפוצות לאחראי על פעילות ההסברה של מדינת ישראל בזירה הבינלאומית לצד הפעילות השוטפת של משרד החוץ.
אני מכבדת את ההחלטה הזאת.

למשרד התפוצות יש הרבה יותר משאבים, כוח אדם, סמכויות ויחידות סמך מאשר למשרד ההסברה שקיבל את התקציב הראשוני שלו רק לפני 17 שבועות ונמצא עדיין בשלבי הקמה.
אגו בצד – טובת ישראל לפני הכל, בטח בשעת מלחמה קשה כל כך.
על משרד ההסברה הוטלה המשימה של חיזוק החוסן הלאומי.
אלא שקיים כבר שר מוכשר מאוד לענייני חוסן לאומי, יש את פיקוד העורף, יש ארגונים אזרחיים שעושים עבודת קודש ואם לומר בכנות - אני לא מצליחה למצוא כעת שום הצדקה לכפל הסמכויות הזה.
הפעלת משרד ממשלתי היא עניין יקר ועם ישראל זקוק לכל שקל.
וכשאני רואה את משרד ההסברה שהתרוקן מהסמכויות שניתנו לו מלכתחילה – אין לי אלא להודות ביושר שכל יום בו הוא מופעל מעתה ואילך מהווה בזבוז של כספי ציבור.
בקונסטלציה הנוכחית המשרד הזה לא יכול לתרום למדינה תרומה משמעותית וטובת המדינה חשובה לי יותר מהכל.

בשל כל אלה החלטתי להתפטר מתפקידי כשרת ההסברה.

אני מאחלת לידידי הטוב עמיחי שיקלי הצלחה גדולה בהסברת מדינת ישראל בעולם ומשוכנעת שהוא ימשיך לעשות עבודה מצויינת.
אני מודה לראש הממשלה על האמון שנתן בי ומפצירה בו להעניק את תקציב המשרד כולו ישירות לאזרחים בדרום.

לסיום חשוב לי לציין את הצוות המצומצם במשרד שלי שפתח חמ"ל כבר בשבת בבוקר ועבד לילות כימים ביצירת סרטונים, הקמת קבוצות משפיענים תוך הדהוד את הנרטיב הישראלי ביעדים אסטרטגים בעולם.
הם עשו עבודה שקטה, אפקטיבית ויעילה מאחורי הקלעים. אלף אלפי תודות.

חוזרת לשרת אתכם מהכנסת.
עם ישראל חי.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
זוג שלקח על עצמו להסיע חולים פלשתינאצים מהעיר עזה לבתי החולים בארץ, כל יום היו ממתינים בגבול והיו מעבירים אליהם את החולים והם היו דואגים להם בארץ עד סוף הטיפול , והכל הם עשו למען השלום. עכשיו הזוג הזה הם בין החטופים בעזה.

Odedperi

עימוד ועיצוב ספרים באיכות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
היום , פיצרייה בחווארה , עשתה פרסומת לפיצה שלה , עם תמונה של אחת החטופות .
שופל של צהל בדרך לשמה להרוס את החנות.
ערוץ 14

השמחה שבשמחה

משתמש מקצוען
23:18 תושבי נוה צוף:
לתושבים שלום
כרגע כלל התושבים הוכנסו לבתים בעקבות התארגנות לירידה מכיון 'נבי סאלח' שנעצרה כרגע ע"י כוחותנו.
נכון לעכשיו אין חדירה ליישוב
*חשוב שכולם יישארו בבתים , ובחדרים המוגנים תוך הקפדה של נעילת הדלתות עד לסיום האירוע.
נעדכן בהתפתחויות
חמ"ל בטחוני נוה צוף

דיווחים אנונימוס

קושקוש

מיתוג עומק ועיצוב אמנותי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

הודעה רשמית המאשרת את מותו של סאמי אלחסני, אחד ממייסדי גדודי חללי אלאקצא – מג’מועאת אימן ג’ודה

אייזנבך

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
דובר צה''ל:

*המשך תקיפות צה"ל ברצועת עזה*
*מטוסי קרב של צה"ל תקפו פעילים של ארגון הטרור חמאס והשמידו חמ"ל של הארגון*
בהמשך התקיפות של צה"ל מטוסי קרב תקפו חמישה בתים ששימשו פעילים של ארגון הטרור חמאס, מבין הבתים היו ביתהם של: פעיל "נח'בה" (הקומנדו), פעיל צבאי בועדת ההתנגדות ובית מבצעי של ארגון הטרור חמאס, בו ככל הנראה שהה אחיו של יחיא סינוואר.
בנוסף, מטוסי קרב תקפו חמ"ל ניטור של ארגון הטרור חמאס שניטר ועקב אחריי פעילות כוחותינו. כחלק מהתקיפה חוסלו שני פעילי טרור ששהו בחמ"ל.
מצורף תיעוד מתקיפות צה"ל ברצועת עזה:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה