מידע שימושי עדכון מיידי פרופיל סטודנט ברב קו - דרך האינטרנט

יהודי רגיל

משתמש פעיל
רציתי לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו, עשיתי זאת באתר 'רבקו אונליין' - ואז אמר לי שהמסמכים נשלחים לבדיקה [כנראה כי זה שנה ראשונה כסטודנט], ממתין כמה ימים ואין תגובה, ובנתיים אני מפסיד כסף כל יום....
ואז חיפשתי וראיתי שיש עוד אתר [נראה פחות ידידותי] בשם "הופ און" - https://hopon.co.il/
עשיתי את העדכון דרכו ומייד הפרופיל התעדכן
כדאי לדעת!

נתנאל בלוי

משתמש חדש
רציתי לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו, עשיתי זאת באתר 'רבקו אונליין' - ואז אמר לי שהמסמכים נשלחים לבדיקה [כנראה כי זה שנה ראשונה כסטודנט], ממתין כמה ימים ואין תגובה, ובנתיים אני מפסיד כסף כל יום....
ואז חיפשתי וראיתי שיש עוד אתר [נראה פחות ידידותי] בשם "הופ און" - https://hopon.co.il/
עשיתי את העדכון דרכו ומייד הפרופיל התעדכן
כדאי לדעת!
נכון מאוד מנסיון!

ESTI אסתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי דרך האתר שכתבו כאן
עבר כבר 3 ימים ועדייןלא ההתעדכן,
מה אפשר לעשות?
תודה רבה

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
ברב קו אונליין המסמכים נשלחים לבדיקה רק אם זה שנה ראשונה
אם זה סטודנט ממשיך זה אוטומטי מתעדכן ברב קו
"הופ און" זה אתר/אפליקציה של חברת דן

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עידכון רב קו לסטודנט נעשה עכשיו בכל עיר בחלק ממוקדי המכירות של רב קו (לא בכולם)
וניתן לבדוק צפציפי לכל עיר היכן
כפי שהבנתי מחנות בבית שמש שאמורים לצלם את הלקוח ונשלח למשרד התחבורה את התמונות ורק ככה מתעדכן מחדש בפרופיל שזה סטודנט.

בהצלחה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה