מידע שימושי עדכון חשוב לטסים לארה"ב לעשות אזרחות לילדים!

רבקה זקס

משתמש מקצוען
אישור שהוא טיפל בילד ומלווה אותו משנת….. ופה לשים לפחות מחצית מגילו של הילד
לדוגמא ילד שהיום בן 12. הרופא יכתוב החל משנת 2018
כדאי להכין הנוסח מראש, כדי שיהיה הכי קל ונח לרופא העסוק.
כ"כ אם הרופא לא נכח כל השנים, אפשר להסביר לו שזה טובה בשבילכם, ואין לזה שום משמעות חוקית.
אף אחד לא באמת יבוא לחקור אותו ממתי התחיל לטפל בילד...

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
תודה, אבל זה נראה ממש יקר.
אני מחפש משהו פשוט במחיר סמלי. אפשר גם באזורים אחרים או בניו יורק.

נתן רז

משתמש חדש
תודה, אבל זה נראה ממש יקר.
אני מחפש משהו פשוט במחיר סמלי. אפשר גם באזורים אחרים או בניו יורק.
אנחנו גם ניסנו להשיג, פשוט שאלתי כמעט כל חבר אפשרי ובסוף שאלתי חבר שלי דווקא ישראלי ובמקרה הוא אמר לי שיש לו אחות בליקווד ואירחו אותנו מאד יפה... אז העצה היא פשוט לשאול כל אחד שיש לו לב טוב ולא להתבייש וקרובים באמריקה וכמובן להתפלל...

יעקב 613

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 1820575
או שזה בעיה זמנית או שחייבים לעשות את זה דרך VPN אמריקאי (או כמובן כשנמצאים בארה"ב)
לא צריך VPN, המערכת שלהם נתקעת הרבה פעמים, בד"כ אם מחכים בין שלב לשלב. אם מרעננים את העמוד זה לרוב עוזר, לפעמים כדאי ללכת שלב אחורה ואז לרענן.

יעקב 613

משתמש פעיל
@יעקב 613 תודה רבה על העזרה!
תוכל להדריך אותנו גם בדף הזה?
האם צריך למלא לפי תעודת לידה הישראלית של הילד עבורו מבקשים SSN?

צפה בקובץ המצורף 1825834
סליחה, אני לא בודק הרבה את הפורום.
למלא את אופציה 2, במדינה לבחור ישאל ולהשאיר את כל השאר ריק.
זו לא תשובה נכונה, כי כל הטפסים שם מונפקים על ארה"ב, בניגוד לתעודת לידה ישראלית, אם שואלים אז להסביר שלא הייתה אופציה לתשובה מדויקת.

יעקב 613

משתמש פעיל
מה לסמן פה? אם אני בוחרת את האפשרות האחרונה הוא מבקש פרטים של תעודת אזרחות,
1. איזה סוג תעודת אזרחות צריך לבחור?
2. אם אין לילד עדיין תעודת אזרחות, איך אפשר להתקדם?
צפה בקובץ המצורף 1825835
לסמן אופציה 4, ואז לבחור בתעודת אזרחות (האחרון ברשימה שייפתח). אם ממלאים לפני האזרחות אז לרשום בתאריך את התאריך של מילוי הטופס, אחרת לא ייתן להתקדם, ובמספר לרשום Unknown. אם אחרי האזרחות אז לפי הפרטים של תעודת האזרחות (המספר זה מה שמופיע באדום בצד ימין למעלה של התעודה).

יעקב 613

משתמש פעיל
@רבקה זקס
תודה על המידע זה עוזר לנו מאוד!!!
מה לבקש מהרופא לכתוב? בקשתי ולא ממש הבינו מה אני רוצה
שם הילד, תאריך לידה ילד, שמות ההורים וכתובת, מכיר שגר אצל ההורים ומטפל בו כבר X שנים (הם דורשים כמות שנים לפי גיל הילד, אז עדרי לרשום מלידה אם מתאפשר ולפחות 8 שנים). בד"כ אישור מהמזכירה על בלנק רשמי וחותמת גם יעבוד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה