אליהו שטיין
משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
הספקתי לשמוע ממש את סוף הדיוןאגב, עכשיו בלילה מנצח יש דיון עם עדי ולייבלה ליפסקר, על כל העניין של הקלידים השונים וההבדלים ביניהם.
לא מאמין שיהיו שם נשים - זה מיועד לחרדים.שלום רציתי לשאול האם ידוע למישהו האם האירוע יהיה בהפרדה? או שזה בכלל רק גברים?
זה לא בירושלים?מישהו מגיע לשם מירושלים עם רכב?
פתח תקווהזה לא בירושלים?
מה הקשר מיועד לחרדים לזה שלא יהיו נשים(:?לא מאמין שיהיו שם נשים - זה מיועד לחרדים.
לדאבונינו ולבושתינו, מסכים עם כל מילה....מה הקשר מיועד לחרדים לזה שלא יהיו נשים(:?
צריך לשאול אם יהיה הפרדה, היה מחכים אותי להגיע
בקיצור, אירוע מעורב לכל דבר!תשובתו של עדי נתנאלי לשאלתי אם יהיו נשים / הפרדה:
"במופע הקודם וגם במופע הזה יהיו נשים רק שאנחנו לא יכולים לעשות ממש הפרדה כי גם המקום לא בנוי לזה וגם זה לא כמות כזאת גדולה של נשים שבשביל זה נעשה הפרדה, מה שהיה פעם שעברה שהנשים ישבו חלקם בצד וחלקם בשורה הראשונה, כמובן שזה לא מופע שירה וריקודים שזה יכול להוות בעיות צניעות חס ושלום, מקווים שהכל ילך ברוח של קדושה וצניעות..אחרי הכל כל הדרך שלי בעסק הוא להיות בשיא הקידמה והטכנולוגיה שלא יפגע בשום דבר שקשור לרוחניות וליהדות. ה׳ יעזרנו!!"
זה ההגדרה שלך.בקיצור, אירוע מעורב לכל דבר!
ומי יערוב לו שזה לא יהפוך לפתע להרקדה?זה ההגדרה שלך.
הוא כתב שלא יישבו במעורב, רק שאין מחיצה. זה פחות מעורב מאשר רחובות, אוטובוסים, חנויות, משרדי ממשלה וכו'...
אני לא חושב שיש מצב שקלידנים הולכים לרקוד... ואני מדבר בתור קלידן.ומי יערוב לו שזה לא יהפוך לפתע להרקדה?
זו פריצת גדרי הצניעות המקובלים, והתשובה שלו זה בכלל נבל ברשות התורה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: