עזרה עדיין נדהמת שזה קרה לי.. ומידע על מצלמות אבטחה.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ומילה למזמינים משלוחים שונים:
יום אחד השכנים מתחתנו קיבלו מהמחותנים זר ענק מפואר עם שני פמוטות כסף יקרים לרגל שבת האופרוף שלהם.
דא עקא שהם לא היו בבית והשליח הניח את המשלוח היקר ליד הדלת(לא יודע כמה עולה מן הסתם כמה אלפים טובים)
זה היה מונח שם כמה שעות עד שהחלטנו לקחת אותו הביתה ועד שאיתרנו את בעלי השמחה שבאו לקחת אותו.
אז שימו לב כשאתם מזמינים משלוח (ובפרט כשזה מיועד להגיע למישהו אחר שאין לכם דרך לעקוב אחרי זה) תסכמו מראש מה עושה השליח אם לא פותחים לו את הדלת...

העשיל

משתמש רשום

אסתטיקה

משתמש מקצוען
פעם שניה ניתן להשאיר בכוונה קופסת קרטון, כשבפתיחתה תתנפץ לגנב בפנים דינמיט רבת עוצמה שתעיף את משקפיו.
אין לך דבר שמשאיר זכרון רע על בנאדם, מהפלת משקפיו.
רעיון פנטסטי, כל עוד אני יכולה להיות בטוחה שהגנב - ורק הוא - יהיה זה שיפתח את הקופסא הממולכדת..
הרעיון הכי פשוט וזול להתקין איזשהו ארון ולשכפל מפתח לשליח
לא כל כך פשוט וכנראה שלא כל כך זול..
בנוסף לכמה וכמה חסמים, השליח אינו קבוע ואין אפשרות לחלק מפתחות + הנחיות למספר בלתי מוגבל של שליחים.
אז שימו לב כשאתם מזמינים משלוח (ובפרט כשזה מיועד להגיע למישהו אחר שאין לכם דרך לעקוב אחרי זה) תסכמו מראש מה עושה השליח אם לא פותחים לו את הדלת...
השליחים איתם אני עובדת מתאמים עם המקבל כשעה לפני מועד האספקה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה