ספורט ליין עולה 2300 ש''ח.(קצת קופצת על האשכול) יש עגלה מומלצת בפחות מ2000 ש"ח? שמתאימה גם לתינוק קטן? או שאני פשוט צריכה להתייאש על עגלה זולה ואיכותית ולעשות משכנתא על עגלה שעולה 3000 פלוס?
ספורט ליין עולה 2300 ש''ח.(קצת קופצת על האשכול) יש עגלה מומלצת בפחות מ2000 ש"ח? שמתאימה גם לתינוק קטן? או שאני פשוט צריכה להתייאש על עגלה זולה ואיכותית ולעשות משכנתא על עגלה שעולה 3000 פלוס?
ואו, תודה על ההיכרות.NUNA
לא מומלץ לקנות בזול. מהיכרות עם מישהי שעשתה את זה ומתחרטת על כך נוראות.(קצת קופצת על האשכול) יש עגלה מומלצת בפחות מ2000 ש"ח? שמתאימה גם לתינוק קטן? או שאני פשוט צריכה להתייאש על עגלה זולה ואיכותית ולעשות משכנתא על עגלה שעולה 3000 פלוס?
אני טסה לארצות הברית עוד חודש, יש עגלה טובה שיותר זולה שם? (אגב, יש מישהי בקהל שממליצה על הבייבי ג'וגר GT2, פשוט כי היא בתקציב ויותר זולה שם)ואו, תודה על ההיכרות.
אמנם יקר ולא צריכה כרגע עגלה חדשה אבל נראית מוצלחת ביותר.
זכתה בפרס העיצוב "רדוט", אמבטיה מתחברת למושב הרכב..
לא מומלץ לקנות בזול. מהיכרות עם מישהי שעשתה את זה ומתחרטת על כך נוראות.
תקשיבו להמלצות - תוסיפו עוד מעט לתקציב ותהיו שקטים עם עגלה טובה, בטוחה ולשנים קדימה.
גם לי יש את אחת העגלות שהמליצו פה. עלתה 3 וחצי אל"ש בזמנו.
עברה מספר ילדים, מספר שנים, מספר לא מבוטל של עליות במדרגות ונשארה חדשה כביום היוולדה.
שווה להשקיע בקניה הראשונית הזו. לטובת התינוק (נוחות, בטיחות, איכות וכו') ולטובתכם - שלא תזדקקו לעגלה חדשה בכל שנה-שנתיים.
במנ היא שונה מהדגם סיאלו XL?הספורטליין מוצלחת מאוד (סיאלו PL).
אני קניתי לפני חודש עגלת ספורט ליין בשילב עודפים עלה לי 1800(קצת קופצת על האשכול) יש עגלה מומלצת בפחות מ2000 ש"ח? שמתאימה גם לתינוק קטן? או שאני פשוט צריכה להתייאש על עגלה זולה ואיכותית ולעשות משכנתא על עגלה שעולה 3000 פלוס?
במנ היא שונה מהדגם סיאלו XL?
והאם את ממליצה על דגמי 2021 או2022??
ואם כבר, עדיף שלדה כסופה או שחורה?
ראיתי שההבדל הוא בפס מתכת מסביב לאמבטיה, בPL יש פס וב-XL אין.ה-XL זולה יותר מה-PL. לא חושבת שהיא שונה משמעותית
הבנתי בינתיים שרק בדגמי 2022 אפשר אפשר להוציא את האמבטיה ביד אחתגם לא מצאתי הבדל גדול בין דגמי 2021 ל-2022.
עד כמה שאני זוכרת יש גם הבדל באורך הגגון.ראיתי שההבדל הוא בפס מתכת מסביב לאמבטיה, בPL יש פס וב-XL אין.
@גרפיקאית מוכשרת ,@גרפיקאית מוכשרת
יש בשילב את איזי ווקר, דגם צ'רלי
עולה 2000 שח בד"כ (גם עכשיו)
עגלת צ'ארלי איזיווקר אפור EasyWalker Charley • שילב
רשת חנויות לתינוקות הגדולה בישראל. בקרו באתר והתרשמו מהקטלוג המוצרים שלנו. ניתן לבצע הזמנה אונליין באמצעות משלוח או לאסוף בסניפיםwww.shilav.co.il
בעיני זו טעות לקנות יויו כעגלה ראשונה (כטיולון הוא נהדר).יויו
@גרפיקאית מוכשרת
יש בשילב את איזי ווקר, דגם צ'רלי
עולה 2000 שח בד"כ (גם עכשיו)
עגלת צ'ארלי איזיווקר אפור EasyWalker Charley • שילב
רשת חנויות לתינוקות הגדולה בישראל. בקרו באתר והתרשמו מהקטלוג המוצרים שלנו. ניתן לבצע הזמנה אונליין באמצעות משלוח או לאסוף בסניפיםwww.shilav.co.il
יש לכן אותה מגיל אפס?
ואולי זו גם בעיה של הצ'ארלי איזיווקר?בעיני זו טעות לקנות יויו כעגלה ראשונה (כטיולון הוא נהדר).
כמה זמן תינוק נשאר באמבטיה? מקסימום 3 חודשים, במיוחד באמבטיה הקומפקטית הזו,
ואז להיכן מעבירים אותו? הטיולון ממש לא מתאים לפצפוני בן 3 חודשים.
הוא לא מספיק תומך, התינוק "נשפך" וכנראה גם סובל.
בקיצור, מגיל 3 חוד' יש טווח של כחצי שנה לפחות שצריך עגלת טיולון מאסיבית ותומכת יותר,
והיויו לא נותנת את המענה הנכון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: