באמת שרות מעולה יש להםחייבת לציין לטובת כל האנשים..
למי שיש בוגבו ויש לו אחריות שהאריך באתר
שקונים את העגלה מהחנות נכנסים לאתר ומאריכים לעוד שנתים בחינם
שולחים צילום של המוצר התקול (חלק פלסטיק, גגון ) בעגלה ומקבלים חלק חדששש לחנות שקניתם
אנשים לא יודעים
זה שרות של אחריות פצצה!!!
השאלה שלי אם גם לסייבקס יש כזה שרות או לפחות קצת משהובאמת שרות מעולה יש להם
שלחתי להם תמונות שהבד דהה לי ואמרו לי ששולחים לי את הבדים לחנות
איך זה עובד?בוגבו שולחים מייל שזה הגיע לחנות?החנות מתקשרת?אני צריכה לברר מתי זה הגיע?
תודה
מתקשרים אליך מהחנות ברגע שזה מגיעבאמת שרות מעולה יש להם
שלחתי להם תמונות שהבד דהה לי ואמרו לי ששולחים לי את הבדים לחנות
איך זה עובד?בוגבו שולחים מייל שזה הגיע לחנות?החנות מתקשרת?אני צריכה לברר מתי זה הגיע?
תודה
זה דבר ידוע בבוגבו השרותהשאלה שלי אם גם לסייבקס יש כזה שרות או לפחות קצת משהו
תכתבו בקוד קופון Karin10 ותהיה לכם הנחה... אני גם קניתי את הסלקל של סייבקס שמתחבר לעגלה ויצא לי גם זול עם ה 10% הנחה.. זה קוד שתקף לכל האתר גם לכיסאות בטיחות וכו...מאיפה היה לך את ה 10 % הנחה?
מקפיצה שובאשמח לקבל חוות דעת מכאלה שקנו את ה- Cybex Mios 3 אן 2 איך השרות של סייבקס איך היא מבחינת חוזק כי בעין היא נראת מאוד עדינה
אבל אני ממש רוצה לקנות אותה היא מאוד קומפקטית האמבטיה יותר גדולה מהבי 6 והרבה יותר יפה .
אני קניתי למרות האזהרות בגלל היופיאשמח לקבל חוות דעת מכאלה שקנו את ה- Cybex Mios 3 אן 2 איך השרות של סייבקס איך היא מבחינת חוזק כי בעין היא נראת מאוד עדינה
אבל אני ממש רוצה לקנות אותה היא מאוד קומפקטית האמבטיה יותר גדולה מהבי 6 והרבה יותר יפה .
לי ישבסיעתא דשמיא
למישהי יש MIMA?
מחפשת המלצה.
תודה.
אנקדוטה מעניינת לעניין שאלתך ,מחפשת מידע על עגלת סטוקי
מה אומרים על זה בכללי
ומה ההבדלים בין הדגמים(אקספלורי 5-6)
ידוע שזה כבד וגדול
אבל אשמח לשמוע עד כמה
ומה משתמשים מנסיון אומרים על זה
ומכל ההיבטים בכללי
תודה
מאוד, לא יודעת אם לבעלי מדרגותבסיעתא דשמיא
תכלס
סייבקס
מומלצת?
מחזיקה מעמד?
קלה או כבדה?
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: