מחזיק לך עדיין? שלי מרוסק לגמרי אחרי 3 תיקונים כבר........לנו יש כשנה עגלת תאומים של BIBA M מרוצים מאד ביחס למחיר
https://www.bibambaby.com/items/2872633-עגלת-תינוק-אחים-תאומים-All-in-one-techrichinc
מחזיק לך עדיין? שלי מרוסק לגמרי אחרי 3 תיקונים כבר........לנו יש כשנה עגלת תאומים של BIBA M מרוצים מאד ביחס למחיר
https://www.bibambaby.com/items/2872633-עגלת-תינוק-אחים-תאומים-All-in-one-techrichinc
את צריכה לחשב בעצמך כמה את הולכת ברגל עם העגלה. זה מאוד משמעותי להחלטה!רק לבעלי הניסיון
עגלת תאומים
יש עניין לקנות את היקר ? (לאחים) באיזור ה2500 ש"ח?
יש בכלל עגלת תאומים זולה?
והאם מישהי הצליחה עם עגלת תאומים זולה? אם כן איזה? וכמה עולה?
אשמח לכל המידע בנושא תודה
אני רואה מסביבי הרבה עגלות ג'וי וקוקו ביבה שמחזיקות מעמד יפה מאד בשימוש מסיבי, והמחיר שלהן זול.לי המוכר בחנות אמר שלא כדי להשקיע בעגלות הזולות כי הם נשברות וחוזרות לו לתיקונים
יש לי בייבי מונסטרס ומרוצה מאוד
העגלה שפרסמתי בקושי היתה בשימוש
איפה את גרה? ובכמה את מעוניינת למכור אותה?
אני עדיין מחפשת זול יותר תודה בכל אופן@נוף הרים
לגבי העגלה בבני ברק את יכולה לפנות 0527678689
אני מאוד התלבטתיאבל אם זה אחים-לא תאומים, לא עדיף כבר טרמפיסט ודי?
(מבחינת המחיר , הנוחות)
איזה חברה הטרמפיסט?טרמפיסט סתם עומד לי בצד רוצה למכור אותו במחיר זול ממש כי אין לי מה לעשות עם זה
תיקון; עגלה זולה יכולה להיות בהחלט טובה, ואנשים לא יודעים למה הם משלמים פי 3 ויותר רק על מותג...זה או לסחוב עגלה זולה + שתי ילדים
או לעוף עם עגלה טובה, משקל כמעט ולא מורגש.
אלה שיש להם את הפשוטות הזולות
פשוט לא יודעים מה הם מפסידים...
ניסיתי לפני שקניתי, ואין להשוות.
יש לי את הבייבי מונסטרס כבר כמה שנים
סוחבת שלושה בו זמנית (אחד מתיישב קדימה)
והעגלה ממש מרחפת.
תענוג!
מתאים לכל העגלות שלהם? מוכרת בנפרד?אהה וגם אני קניתי טרמפיסט ישיבה שיהיה גיבוי תכלס לא השתמשתי חדש ממש - נקנה ב600 מוכרת ב300
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: