תודה @שוש1
לא שמעת ממנו על אפה בייבי?
כן שמעתי, תודהעגלה שנחשבת למותג בחול שמעתי עליה דברים טובים.
ממליצה שוב על עגלת minu של upbabyעד עכשיו היא ישנה אצל המטפלת בבוגבו בי 5 והיא באמת סופר נוחה לה
רחב לה שם יחסית, היויו נראת לי הרבה יותר צרה
זה שאני לא
יש המלצה לעגלה שתיהיה קלילה, טסה ברחוב, נוחה לשינה, יציבה, נוחה במדרגות ומתנקה בקלות, ואיכשהו גם יפה?
יש חיה כזאת?
מותג עממי מאד מוכר באמריקה. יותר מהמותגים האחרים.עגלה שנחשבת למותג בחול שמעתי עליה דברים טובים.
באמת? הגגון נראה כל כך עוטף קדימה!מבחינת הצללה- זוועה, לא מצל בכלל מהשמש
אפילו הראש לא מוצל
איך באמת מוציאים אותם לכביסה?חבל על הזמן.
גם לי יש אותה ואני מאוד מאוד ממליצה!!!!לי יש את הטיולון של סילבר קרוס, ואני מאוד מרוצה.
הוא קליל ורץ במדרכות, יש לילד מרחב יחסית, והוא נשכב לחלוטין. יש גם בדים יפים, ומתקפל ממש בקלות!
אני לא יודעת איך זה במדרגות, אבל יש חיסרון אחד: הבדים לא נשלפים לכביסה, אני מנקה את העגלה באמבטיה.
ככה זה נראה:
צפה בקובץ המצורף 905189
אני אישית שקניתי אותה המוכר הזהיר אותי ואמר לי שאם מישהו חוזר אליו עם בעיה ביויו זה נטו בגלל מדרגות....המשך שאלות
1. איך היא במדרגות? קומה גבוהה ללא מעלית
היא תשרוד מדרגות? והאם היא קלה להרים אותה?
2. הצללה מלאה?
3. בדים נשלפים בקלות לכביסה?
4. היא עגלה נוחה לשלוח איתה למטפלת? שואלת לגבי זה שרשמת שהיא לא כ"כ נוחה לשינה? בדגש שאין לול או עריסה אצל המטפלת
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: