ואחר כך?אני קניתי...ומאד מרוצה .לדעתי מתאים לאיזה 3 חודשים .
הגיוני להניח תינוק בן 3 חודשים בטיולון שלה?
ואחר כך?אני קניתי...ומאד מרוצה .לדעתי מתאים לאיזה 3 חודשים .
תוכלי לתת לי קישורית????הזמנתי באלי אקספרס(שמעתי המון המלצות על בנות שהזמינו שם)ערכת ניו בורן חורף וקיץ ב179 ש"ח כולה ל3 חודשים לא שווה לי להשקיע 1,300 ש"ח....
את עדיין מחפשת ערכת ניו בורן ליויו?מחפשת ערכת ניו בורן (הישן) לקניה במחיר מציאה...
אשמח לכל מידע!
עבר לי כבר כמעט חודש ממתי שהזמנתי ואין זכר לעגלה... פניתי אילהם והם טוענים שזה 4-6 שבועות.. ואני בניתי על שבועיים ושזה יהיה אצלי,3 שבועות
יש מכס כמובן
כשמגיע לארץ כדאי לשלם מיד באתר הדואר וככה מונע עיכובים.
תתחדשו..
תודה קניתי מזמן ניו בורן זה ניו בורן...את עדיין מחפשת ערכת ניו בורן ליויו?
שואלת את מי שקנתה את האמבטיה החדשה של יויו:
האם משהי הצליחה לפרק אותה בשביל לכבס? לפחות את הכיסוי של האמבטיה?
צריך להפריד כמו כל העגלות.אני מתעניינת על היויו החדשה , אפשר לקפל אותה עם העריסה? או שהיא קשיחה וצריך להפריד לפני הקיפול כמו כל האמבטיות
יש בצד שמאל (כשאתה מאחורי העגלה) בחיבור חתיכה אדומה שצריך עם מברג וכדו' למשוך החוצה ואז זה משתחרר.קניתי את האמבטיה הקשיחה
ואני לא מצליחה להוריד מהשלד את הפלסטיק הקשיח שמחזיק את המשענת
מי יכול לעזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: