שנה פחות אחריות לקונה
בגלל שתיקנו לך הורידו שנה אחריות?
בדיוק אני גם מתכנן ליסוע להרצליה שיחליפו לי אותה
שנה פחות אחריות לקונה
מכרתי אותה כעבור שנה שימושבגלל שתיקנו לך הורידו שנה אחריות?
בדיוק אני גם מתכנן ליסוע להרצליה שיחליפו לי אותה
למה?אני ממש לא ממליצה על בטרפליי מנסיון אישי
אומרים שקשה לנקות אותהלמה?
יש לי אותה כמעט שנה ומרוצה מאד!!!!!!!!!!
עלתה לי 1700 ש"ח במבצע.
התינוק שלי מאד גדול יחסית לגילו והיא מושלמת בשבילו-
רחבה מספיק. ארוכה. הרבה מקום. סל גדול ומכיל המון,יציבה(שזה בעיני הכי חשוב. רואה בלי סוף את היויו הפיצפונות האלו שנופלות אחורה. אלוקים), נוחה מאד-בדים מושלמים!! וכיף לנקות אותה בכזאת קלות.
גם המראה שלה-אל תשוו ליויו שבעיני אישית די מכוערת. מתאימה למשחק של בובות לילדות מבחינת הגודל והעיצוב...
אני עולה איתה מדרגות כל הזמן והיא בשימוש ממש מסיבי ונראית חדשה כאילו נקנתה אתמול.
מה שכן-
למזרן של העגלה יוצאים מיד הרבה צ'פים. אני מגיעה פעם בחודש לחנות שקניתי והם מחליפים לי לחדש במסגרת האחריות...
(וקניתי אותה לאחר שלילדים הקודמים היתה לי עגלה שעלתה 350 ש"ח. דגם ניסיוני מהמםםםם שנמכר בהפסד והחזיקה לי 7 שנים!! אבל חלאס. נמאס...)
יש לי גם את הבטרפליי קרוב לשנה, מה היה הבעיה שלך עם השלדה והבדם שהם הסכימו להחליף לך?זה נכון!
הם החליפו לי שלדה ובדים כעבור שנה שימוש בלי לשאול שאלה... (ככה מכרתי אותה כמו חדשה)
לא צריך סיבה מיוחדת כדי שיחליפו.יש לי גם את הבטרפליי קרוב לשנה, מה היה הבעיה שלך עם השלדה והבדם שהם הסכימו להחליף לך?
לי כל השלדה עם שריטות והבד של המושב מוציא צ'פים
למה קשה?אומרים שקשה לנקות אותה
מה את אומרת על זה?
כמה זמן יש לך את זה?בוגבו בטרפליי חוזר עם המון תקלות לתשומת לב הקונים
קניתי סייבקס ביזי עגלה מושלמת מכל הבחינות
קלה קלה לקיפול חלקה ברחוב ובמדרגות סל גדול ומחיר פצצה
מברור בחנויותאיך האחריות של היויו?
היא בול האינפנטי מוןיש לי אותה כבר שנה וחצי
היא סוס- אני לוקחת בה בשימוש יומי את שתי הילדים ביחד - משכיבה את הטיולון עד הסוף ואחד יושב מקידמה ואחד מאחורה.
מתקפלת בקלות ביד אחת!
כל הבדים נשלפים לכביסה בלי הברגות.
לא יקרה - רציתי עגלה שאני לא אפחד שהיא תהרס משימוש כזה.
מוכרים אותה ברשת בייביסטר הם בלעדיים לזה
יש להם ימי מכירות בלי מע"מ ואז זה יוצא באזור ה-800 ש"ח אז תעקבו אחרי פירסומים.
זה הקישור לעגלה למי שמענין אותה:
טיולון לתינוק: טיולונים מומלצים במבצע | בייביסטאר
טיולון מומלץ לתינוק קונים בבייביסטאר המביאה עד אליכם את המותגים המובילים, באתר תוכלו למצוא מבחר של טיולונים מומלצים במבצע ובמחירים ללא מתחרים.www.baby-star.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: