מבררת לפני קניה
יש למישהו נסיון איתה?
האם היא שבירה?
איך היא נוסעת?
נוחה לילד? וכו'
אשמח לכל מידע
יש למישהו נסיון איתה?
האם היא שבירה?
איך היא נוסעת?
נוחה לילד? וכו'
אשמח לכל מידע
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1589174:לא נראה ל שיש עכשיו יותר מדגם אחד.
היא בצבע ג'ינס ונראית ממש נחמד עם גגון מתארך ואחריות לשנה.
מנסיוני הלא טוב, רוב הטיולונים כולל היקרים, סוחבים מקסימום 2 ילדים. ואח"כ נראים מרופטים [במקרה הטוב]. לכן החלטתי ללכת הפעם על משהו יותר זול, אבל שכן יראה נורמלי ולא סמרטוט אחרי חודש. היא מתאימה לדרישות? אין אותה לאף אחד כאן?
נכתב ע"י ר.ב.;1589194:לי אישית החזיקה 3 בנים!
לא דגם אקסלוסיב.
הידיות מרופטות זה אמת! וכן הגלגלים מהר מאד נשחקים ונפרד העוטף גלגל מהבסיס שלו.
ובילד רביעי קניתי את הג'וי והיא מדהימה! אני לא מבינה איך הלכתי עם האיה בייבי ......... (גם בקטע של נוחות נסיעה, וגם בקטע של סרבול)
נכתב ע"י שושקה;1589374:לי יש מקלרן כבר 3 ילדים,
אני שמה עליה את שלושת הילדים ביחד הרבה פעמים (אחד בפנים, אחד מאחורה ואחד מקדימה)
העגלה נראית ממש ממש טוב- הכל שלם ויציב מאוד גם אחרי כיבוסים חוזרים ונשנים במכונה
לדעתי שווה את ההשקעה
נכתב ע"י mali;1589202:גם אני קניתי ג'וי ובינתיים מרוצה מאוד מאוד מנוחות הנסיעה, אבל קניתי על סמך בירורים, ין הנסיון שלי עדיין טרי (מפסח..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: