כן
אבל נכון ללפני יומיים
מקוה שעוד רלונטי..
דונה x החדשה
עגלה דונה החדשה הייתה בשימוש פעמים. בודדות נקנתה לפני כחודש נמכרת עם תיק מקורי של דונה !
market.yad2.co.il
נס ציונה
מצו"ב
כן
אבל נכון ללפני יומיים
מקוה שעוד רלונטי..
על מה את מדברת?סורי, התמונה נראית לא טוב לדעתי.... כבר עדיף את החברות המקבילות, זאתי מחו"ל.
מה המייל או הנייד שלךטורקיז
במחיר של החנות
מה מוצלח? הדונה X החדשה? אני ראיתי תינוק בן שלושה חודשים שעם הכרית הזו שי אפשר להוריד היה לו כבר ממש צפוףדונה x החדשה
עגלה דונה החדשה הייתה בשימוש פעמים. בודדות נקנתה לפני כחודש נמכרת עם תיק מקורי של דונה !market.yad2.co.il
נס ציונה
מצו"ב
הכרית הזו היתה גם בדגם הישןמה מוצלח? הדונה X החדשה? אני ראיתי תינוק בן שלושה חודשים שעם הכרית הזו שי אפשר להוריד היה לו כבר ממש צפוף
אבל יש שם עוד כרית שאי אפשר להוריד. חוץ מהכרית של הניו בורןהכרית הזו היתה גם בדגם הישן
זה מיועד לNB לייצב אותו
שילב סניף הדסה עין כרםמאיפה קנית?
הזמנתי ביום שישי שעבר והיה אמור להגיע ב1/8ותוך כמה זמן הגיעה לך?
איך היא מבחינת המשקל? את מסתדרת איתה בקלות להכניס ולהוציא מהאוטו? בסוף זה הדבר הכי חשוב...קניתי דונה X
אם יש לכן שאלות, אשמח להיות לעזר.
בגדול, אני מאוד מרוצה מהעגלה.
-יש לי ראש שקט כשאני מניחה אותה שם, (לפני כן היה לי דונה מהשאלה וכל יום הייתי צריכה לחשבן כמה זמן היא היתה בעגלה)
-המצב שכיבה, כמעט 180 מעלות.
-מה שכתוב באתר צבע כחול, זה באמת טורקיז, נראה מהמם.
-המראה שלה לא מוזר כמו שחשבתי.
מה מעצבן?
-הכרית הקבועה, לא מבינה למה צריך אותה, אם לבטיחות, איך בשאר הסלקלים אין?
-הכרית של הניו בורן מאוד גבוהה, ולכן גם התינוקת בהגבהה.
- כשהעגלה במצב סלקל, מרגיש לי פחות "מערסל" כמו הדונה הקודמת, שהייתי מניחה אותה אפילו בלי לקשור כי היא ממש שוקעת בפנים, עם הכרית ניו בורן זה לא ככה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: