כןתודה!
הראשון - תכלת
השני - ירוק
השלישי - שחור
?
אני עושה עכשיו הזמנה וחשוב לי לדעת בדיוק איך נקרא כל אחת...
תודה רבה!
כןתודה!
הראשון - תכלת
השני - ירוק
השלישי - שחור
?
אני עושה עכשיו הזמנה וחשוב לי לדעת בדיוק איך נקרא כל אחת...
תודה רבה!
איפה את עושה הזמנה וכמה עולה לך?תודה!
הראשון - תכלת
השני - ירוק
השלישי - שחור
?
אני חושבת לעשות הזמנה וחשוב לי לדעת בדיוק איך נקרא כל אחת...
תודה רבה!
אתם יודעות כמה הנחה יש למי שייש כרטיס של חבר של הצבא בשילב?
משלמים בו כמו אשראי, אין תשלומים, אפשר לשלם בו רק עד 1000₪. (יכול להיות שאם משיגים יותר מכרטיס אחד כן אפשר בכל כרטיס אלף ש''ח)ואיך משתמשים בו והאם אפשר לעשות תשלומים?
מאיפה מקבלים את הכרטיס? יש אפשרות לקנות? איך זה הולך?משלמים בו כמו אשראי, אין תשלומים, אפשר לשלם בו רק עד 1000₪. (יכול להיות שאם משיגים יותר מכרטיס אחד כן אפשר בכל כרטיס אלף ש''ח)
שילב לא מאפשרים שום הנחות עם הכרטיס. אם יש מבצע - אי אפשר לשלם עם הכרטיס.
ההנחה היא בטעינת הכרטיס, בד"כ 30%. צריך לשאול את מי שהכרטיס שלו בכמה הנחה הוא יכול להטעין (בין 20 ל47).
הגבתי למי ששאלה על כרטיס חבר של הצבא.מאיפה מקבלים את הכרטיס? יש אפשרות לקנות? איך זה הולך?
זה כבדמי שקנה- מבחינת כובד- ההבדל לקודם משמעותי?
רק כשיוצאיםמבחינת שימוש - השכיבה היא גם ברכב או רק כשיוצאים עם הסלקל החוצה?
אין לי מושגמבחינת שילב- אפשר לממש הטבת יום הולדת? עד איזה סכום ב-VIP?
לא נכוןהאם זה נכון שאין עדיין איזופיקס לדגם הזה?
אפשר לקנות עם זה באילת? יוצא יותר זול?משלמים בו כמו אשראי, אין תשלומים, אפשר לשלם בו רק עד 1000₪. (יכול להיות שאם משיגים יותר מכרטיס אחד כן אפשר בכל כרטיס אלף ש''ח)
שילב לא מאפשרים שום הנחות עם הכרטיס. אם יש מבצע - אי אפשר לשלם עם הכרטיס.
ההנחה היא בטעינת הכרטיס, בד"כ 30%. צריך לשאול את מי שהכרטיס שלו בכמה הנחה הוא יכול להטעין (בין 20 ל47).
כן וכןאפשר לקנות עם זה באילת? יוצא יותר זול?
מזה כבדה?רק קחו בחשבון שגם הדונה הרגילה כבדה אז מי יודע איך הדונה החדשה......
לי אישית יש את הרגילה וכבר ממש כבד לי להכניס אותה כל פעם לרכב עם תינוק בן 3 חודשים....
אז תחשבו טוב טוב לפני שאתם קונים!
בהחלט, ממש כבדה.מזה כבדה?
יותר מסלקל רגיל?
אני קניתי דרך ארגון המורים על 500 שקל יש 30% ועל עוד 2500 יש 20%משהו יודע אם אפשר לקנות את העגלה דרך הכרטיס של ארגון המורים.
או שאפשר רק חלק מהסכום, כי אני יודעת שבעבר חברה שלי קנתה כך עגלה
י שלך אפשרות לקנות לי גם דרך שם ואני יעביר לך את הכסף זה ממש יעזור לי??אני קניתי דרך ארגון המורים על 500 שקל יש 30% ועל עוד 2500 יש 20%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: