נכוןלגבי הכרית
ראיתי שכתבו כאן שאי אפשר להוציא
זה נכון?
נכוןלגבי הכרית
ראיתי שכתבו כאן שאי אפשר להוציא
זה נכון?
לגבי הכרית?אז מה עושים עם ילד קצת יותר גדול?
כל הכבוד על העדכון!הריני להודיע שאני ממש מרוצה מהדונה X- הנשכבת
יש לי שכנה שמוכרת דונה מהשנה האחרונה שלא היתה הרבה בשימוש מדגם משודרג - מידנייט (מוט שחור)מעוניינת לקנות דונה יד 2 שחור במצב מאד טוב.- דחוף!!
יש מישהי שרוצה למכור? אשמח מאד!
מחפשת זול יותר, לא חייב דוקא מידנייט. תודה מראש!!יש לי שכנה שמוכרת דונה מהשנה האחרונה שלא היתה הרבה בשימוש מדגם משודרג - מידנייט (מוט שחור)
היא לא ממהרת למכור את זה אבל מוכנה למכור את זה ב- 1700 ש"ח
יד 2, יש שם מיליוןןמחפשת זול יותר, לא חייב דוקא מידנייט. תודה מראש!!
כל מקום מתאים לי, את יכולה לשלוח תמונה? מה המצב שלה? כמה זמן היתה בשימוש? שחור? תודה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יכולה להשיג לך עגלת דונה יד שניה ב- 900 ש"ח, מאיפה את?
תשלחי לי במייל תודה.כל מקום מתאים לי, את יכולה לשלוח תמונה? מה המצב שלה? כמה זמן היתה בשימוש? שחור? תודה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תופתעי לראות שלא!יד 2, יש שם מיליוןן
תציצי, אני אישית ראיתי הרגע כמה.תופתעי לראות שלא!
מעוניינת גםיכולה להשיג לך עגלת דונה יד שניה ב- 900 ש"ח, מאיפה את?
ביד 2 יש גם ב-800 וגם בפחות,מעוניינת גם
יש לי למכירה דונה סינית חדשה עם הניילון ב1490.מחפשת זול יותר, לא חייב דוקא מידנייט. תודה מראש!!
אחרי כמה טלפונים התייאשתיביד 2 יש גם ב-800 וגם בפחות,
ואם מחכים כמה ימים יכול להיות אפילו יותר זול...
שווה לנסות.
אוי, זה ממש מאכזבאחרי כמה טלפונים התייאשתי
הרבה לא רלוונטי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: