בהרבה מקומות. בוודאי שאפשר להשיג יד ראשונה ויד שניה.האם עדיין אפשר להשיג עגלת בוגבו בי 6 כיום? איפה?
איפה? הרבה מקומות שניסיתי אזל הדגם.בהרבה מקומות. בוודאי שאפשר להשיג יד ראשונה ויד שניה.
מאיזה עיר את, ומה בדיוק. את מחפשת. ובאיזה תקציב?איפה? הרבה מקומות שניסיתי אזל הדגם.
הבנתי, האם חשוב לך שלד שחור או אלומיניום, מה הצבע שאת צריכה, האם את צריכה מגיל לידה, האם את רוצה חדשה ולא יד שניה?...אני מחפשת עגלה לתינוק בוגבו בי 6 .
לגבי צבע עדין לא סגורה.הבנתי, האם חשוב לך שלד שחור או אלומיניום, מה הצבע שאת צריכה, האם את צריכה מגיל לידה, האם את רוצה חדשה ולא יד שניה?...
שלד אפור ובדים אפור יש במלאי במחיר מלא 4500 בערךלגבי צבע עדין לא סגורה.
לגבי שלד לא חשוב לי הצבע - יש הבדל נוסף מלבד הצבע?
|יד 2 רק אם במצב מעעולה ממש!!
מגיל לידה
כמה אתרים של חנויות מציעים את זה בכ"א אם את רצינית ברכישה התקשרי 054-8434610שלד אפור ובדים אפור יש במלאי במחיר מלא 4500 בערך
יכולה להשיג לך טיולון חדש עם צבעים לבחירה שלד שחור ב -3500 ש"ח את האמבטיה תצטרכי לחפש....
מלאי של מי?
יש לי חדש ב350 גמישקופצת על השרשור
יש למישהו מושג על גגון אפור/ג'ינס לבי 5 במחיר נורמלי?
באתר של בוגבו יש ביותר זול.....יש לי חדש ב350 גמיש
הגגונים של בי 6 איכותיים בהרבה. מתאימים יותר לחורף. אין להשוות גם עמידות.באתר של בוגבו יש ביותר זול.....
גמאני מחפשת משו במחיר שפוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: