אני גם מעונינת ליבא כעת עגלה, לי אישית זה כן יוצא שווה - תלוי כמה עולה העגלה בארץ ובחול וכמה את משלמת על משקל עודף, הנתונים משתנים. מכס זה 17% מהמחיר
באיזה חברה מדובר? אולי אוכל לעזור לך לקנות אותה בארץ במחיר שוה?
אני גם מעונינת ליבא כעת עגלה, לי אישית זה כן יוצא שווה - תלוי כמה עולה העגלה בארץ ובחול וכמה את משלמת על משקל עודף, הנתונים משתנים. מכס זה 17% מהמחיר
קשה להאמין אבל ננסה... אני מעונינת בבוגבו. מתלבטת על דגם B6 או LYNX שאותו אין בארץבאיזה חברה מדובר? אולי אוכל לעזור לך לקנות אותה בארץ במחיר שוה?
לא היית צריכה לשלם 17% מע"מ? בדואר? איך יכול להיות כמה עלתה העגלה?אני הזמנתי מחו''ל והגיע דרך הדואר ולא ביקשו מכס למרות שהיה 2 קרטונים ממש גדולים והיה קשה לפספס
לא שילמתי. באמת מוזר. לא קשור לכמה עלתה. זה בטוח עבר את הסכום החייב במכסקשה להאמין אבל ננסה... אני מעונינת בבוגבו. מתלבטת על דגם B6 או LYNX שאותו אין בארץ
לא היית צריכה לשלם 17% מע"מ? בדואר? איך יכול להיות כמה עלתה העגלה?
@ארזהקשה להאמין אבל ננסה... אני מעונינת בבוגבו. מתלבטת על דגם B6 או LYNX שאותו אין בארץ
איזה מידע?אשמח לקבל את המידע על b6
מה התשובות שקיבלת על זה?קשה להאמין אבל ננסה... אני מעונינת בבוגבו. מתלבטת על דגם B6 או LYNX שאותו אין בארץ
אבל לא נראה שקשור בהכרח לB6לא שילמתי. באמת מוזר. לא קשור לכמה עלתה. זה בטוח עבר את הסכום החייב במכס
אשמח לשמוע איך קנית וכמה מכס שילמת, אני רוצה לקנות אותה עכשיו גם כןאת יכולה לראות למעלה:
אבל לא נראה שקשור בהכרח לB6
אין לי מידע ספציפי על B6 אם את רוצה לדעת על LYNX אשמח לעזור, קניתי אותה. חוץ מזה התכתבתי עם זאנט שכתבה כאן למעלה
אני אשמח לשמוע על העגלה הזואם את רוצה לדעת על LYNX אשמח לעזור
אני גם בהתלבטותאני אשמח לשמוע על העגלה הזו
היא קטנה משמעותית מהפוקס?
בכללי אני לא ממש מצליחה להבין את הסיפור של הלינקס, מה ההבדל בינו לבין הפוקס...אני גם בהתלבטות
נראה הבדל די קטן
זה הפוקס השני זה הלינקס
צפה בקובץ המצורף 1239036
צפה בקובץ המצורף 1239034
היא לא זולה...בכללי אני לא ממש מצליחה להבין את הסיפור של הלינקס, מה ההבדל בינו לבין הפוקס...
למה היא זולה משמעותית?
עדיין יוצא יותר זול מהפוקס.היא לא זולה...
זה רק הטיולון
אם תצרפי את האמבטיה זה יוצא יקר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: