מיצי המרה מסייעים רבות בפירוק אוכל שומני,האם נורמלי תופעה של שלשולים?
ואם כן עד לכמה זמן?
נתנו לנו אבקה שעוזרת אבל גורמת להפך...
כן זו תופעה ידועה אחרי ניתוח כיס מרה אמנם הכירורגים לא מדברים על זה וטוענים שאין לניתוח תופעות לוואי אבל תדברו עם רופא גסטרו ותראו שהתופעה של שילשולים היא מאד נפוצה הרבה סובלים מזה עד כחודש אחרי הניתוח 20% יסבלו מזה עד חצי שנה - שנה אחרי הניתוח ו5% יסבלו מזה לכל החיים (ואני ועוד הרבה שאני מכירה בתוכם)האם נורמלי תופעה של שלשולים?
ואם כן עד לכמה זמן?
נתנו לנו אבקה שעוזרת אבל גורמת להפך...
אכן כן,כן זו תופעה ידועה אחרי ניתוח כיס מרה אמנם הכירורגים לא מדברים על זה וטוענים שאין לניתוח תופעות לוואי אבל תדברו עם רופא גסטרו ותראו שהתופעה של שילשולים היא מאד נפוצה הרבה סובלים מזה עד כחודש אחרי הניתוח 20% יסבלו מזה עד חצי שנה - שנה אחרי הניתוח ו5% יסבלו מזה לכל החיים (ואני ועוד הרבה שאני מכירה בתוכם)
ההסבר לתופעה היא שכשיש כיס מרה מיצי המרה נאגרים שם ורק כשאוכלים אוכל שומני הכיס מתכווץ ומוציא את מיצי המרה, אבל כשאין כיס הכבד ממשיך ליצר מרה אבל אין מקום שהם נאגרים אליו אז המערכת מוצפת בחומר מאד חומצי ולכן יש אנשים שהגוף שלהם לא מצליח לווסת את זה והם יסבלו משלשולים.
איזו אבקה?רופא גסטרו נתן לנו אבקה ששיפרה את הכל באופן פלאי
אחותי עברה את הניתוח ובשונה ממני התחילו לה צרבות והיא לקחה נקסיום וממש עזר להעכשיו אני חושבת,
אולי גם צרבת ובחילות קשורים לניתוח?
לאחרונה קורה לי תופעות אלו (ואין סיבה הגיונית אחרת...), לפני 3 חוד' עברתי את הניתוח.
מישהי יודעת אולי?
מוסיפה שיש רופא משפחה בשם זוסמן מרמות בירושלים שגם המליץ לנו על האבקה הזאת וטען שזאת בעיה מאוד נפוצה אצל מחלימי ניתוח כיס מרה וחבל שהמנתחים לא נותנים אותה כאופציהcolestyramin
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: